Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün genel seçim olsa oyumu ....
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bir izmirli olarak sizinle birşey paylaşmak istiyorum. cemil şeboy bucada 4 dönem arka arkaya belediye başkanı seçildi. o varken bu izmiri bilenler bilir gölet, atatürk maskı, mevlana, yedigöller ve daha birçok güzel yer hep o zamanda yapıldı. akp dendi cemil şeboy ve bu kadar seveni olmasına rağmen yolsuzluk iddialarıyla görevi gitti. sonra suçsuz olduğu anlaşıldı ama tekrar girmedi adaylığa. sonrasında chp kazandı. ve yaklaşık bir yıldır mahallemizde yapılacak küçük bir parkın planı asılı kocaman hatta düzenlemesi demeliyim. yıktılar ve hala bekliyoruz. onu geçtim yedigöller 7 suni gölden oluşan cennet vadisi adı altında bizlere sunulan gerçekten cennet gibi bir mekandı. heryerden görmeye geliyorlardı. şuan görenlerin içi yanar çünkü göllerin üzerinde mavi muşambalar serili. ilk yapıldığında ördekler bile vardı suda. şimdi çöplük içinde. şimdi ben ne düşünmeliyim. bırak yeni birşey yapmayı eskisini koruyamayan chp zihniyetine ben nasıl oy vereyim. oyum yine akp nindir. çünkü ben hizmet gördüğüme inanıyorum.
merak edenler google den bakabilir. tabiki eski haline. yeni halini kimse oraya marifet gibi koymaz
bu arada koca atatürk maskını akp belediyesi yaptı izmire. ve ali rıza efendinin evinin restorasyonunu başbakan yaptırmıştır. bunu da araştırabilirsiniz.
chp izmir de olduğu sürece izmir ölü yatırımlar şehri olarak kalacak kanımca.
birde şu oylar konusunda şunu anlamıyorum herkes gözüyle görüyor mu oyların değiştirildiğini. sahtekarlık yapıldığını yoksa kulaktan dolma haberler mi?
"Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın." (Hucurât Sûresi, 6. ayet meali)
eğer emin değilseniz hiç bir parti hakkında böyle ithamlarda bulunmayın. zira bu söylediğim bir partiyi korumak için değil tamamen öteki tarafı düşündüren bir hatırlatmadır..
hayır,yüzde ellinin ne kadarı sahtekarlık yapılarak alınmış olabilirki ? birde niye sadece ak partiye böyle söyleniyor,öteki partiler yapmış olamazmı ? hani iktidarya o bakımdansa,iktidar olmadan öncede açık ara farkla birinci parti oldu.adamlar nasıl bi düzenek yapmış olabilirlerki çoğu ilde birinci parti çıksınlar.sanırım bi nevi kabullenememe,böyle düşünülerek kendini rahatlatma durumu var ortada.
hayır,yüzde ellinin ne kadarı sahtekarlık yapılarak alınmış olabilirki ? birde niye sadece ak partiye böyle söyleniyor,öteki partiler yapmış olamazmı ? hani iktidarya o bakımdansa,iktidar olmadan öncede açık ara farkla birinci parti oldu.adamlar nasıl bi düzenek yapmış olabilirlerki çoğu ilde birinci parti çıksınlar.sanırım bi nevi kabullenememe,böyle düşünülerek kendini rahatlatma durumu var ortada.
Kanunun kapsamı(2):
Madde 1 (Değişik: 28/3/1986 - 3270/21 md.)
Özel kanunlarına göre yapılacak Cumhurbaşkanı, milletvekili, il genel meclisi üyeliği, belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği, muhtarlık, ihtiyar meclisi üyeliği, ihtiyar heyeti üyeliği seçimlerinde ve Anayasa değişikliklerine ilişkin kanunların halk oyuna sunulmasında bu Kanun hükümleri uygulanır.
Seçim esasları:
Madde 2 Seçimler, serbest, eşit, tek dereceli genel oy esaslarına göre yapılır.
Seçmen oyunu kendisi kullanır.
Oy gizli verilir.
Oyların sayımı, dökümü ve tutanaklara bağlanması açık olarak yapılır.
yani ben kimsenin oyları gizli gizli saydığını düşünmüyorum öyle olsa diğer partilerin adamları demez mi biz nereden bilcez kendi içinizde saydınız oyları diye
- 9 Nisan 2013
- 2.149
- 530
- 198
Tabikide her zamannnnn oyummmmm AKPeye
aynenn herzamnnnn canımm tam destekkk kk dabıle valla 43 le goturyo turkıyryı dusunemıyorummmmm allah nazarlardan saklası
- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
bir izmirli olarak sizinle birşey paylaşmak istiyorum. cemil şeboy bucada 4 dönem arka arkaya belediye başkanı seçildi. o varken bu izmiri bilenler bilir gölet, atatürk maskı, mevlana, yedigöller ve daha birçok güzel yer hep o zamanda yapıldı. akp dendi cemil şeboy ve bu kadar seveni olmasına rağmen yolsuzluk iddialarıyla görevi gitti. sonra suçsuz olduğu anlaşıldı ama tekrar girmedi adaylığa. sonrasında chp kazandı. ve yaklaşık bir yıldır mahallemizde yapılacak küçük bir parkın planı asılı kocaman hatta düzenlemesi demeliyim. yıktılar ve hala bekliyoruz. onu geçtim yedigöller 7 suni gölden oluşan cennet vadisi adı altında bizlere sunulan gerçekten cennet gibi bir mekandı. heryerden görmeye geliyorlardı. şuan görenlerin içi yanar çünkü göllerin üzerinde mavi muşambalar serili. ilk yapıldığında ördekler bile vardı suda. şimdi çöplük içinde. şimdi ben ne düşünmeliyim. bırak yeni birşey yapmayı eskisini koruyamayan chp zihniyetine ben nasıl oy vereyim. oyum yine akp nindir. çünkü ben hizmet gördüğüme inanıyorum.
merak edenler google den bakabilir. tabiki eski haline. yeni halini kimse oraya marifet gibi koymaz
bu arada koca atatürk maskını akp belediyesi yaptı izmire. ve ali rıza efendinin evinin restorasyonunu başbakan yaptırmıştır. bunu da araştırabilirsiniz.
Bardağın diğer tarafndan neden bakmıyorsunuz ? Neden Akpnin belediye başkanı oldugu bir ilçede bu kadar yatırım oluyor ?
Misal Karşıyaka neden öksüz çocuk ?
Ankarada 3 yılda tamamlanan metro İzmirde neden 7-8 senede tamamlanıyor ?
Bornova Bornovayken neden Bayraklı ve Bornova olarak ıkıye ayrılıyor ?
Lütfen olaylara biraz nesnel yaklaşın.
- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Belediye seçimlerinde hiç parti bazında sandığa gitmem , doğrudan adaya ve geçmişine odaklanırım.
İş genel seçim olunca , artılar ve eksiler listem vardır . Şuan akp ' ye oy veririm yine . Eksiler listesi var elbette ama benim için hala artıları daha fazla.
Belki tam manasıyla içime sine sine bir oy olmaz bu ama sanırım bu dediğimin olabilmesi için , partiyi benim kurmam gerek ancak.Az kaldı Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Biliminde son senem
Ayrıca sandık başında dönen dolaplardan bahsedilmiş , emin olun bu kraldan çok kralcı olanların zaman zaman başvurmaya çalıştığı hemen her partide olan ama sonuçları seçime öyle tahmin edildiği gibi yansımayan küçük hareketler.
Muhalefetin sandık başında birleşemediğinden o sebeble de Akp nin yanıltıcı olarak çok gözüktüğünden de bahsedilmiş , burayı anlamıyorum cidden.Nasıl da hemen kararsızları , bağımsızları , diğer partilerin oylarını kendi cephenize topluyorsunuz , bence bu seçmen en az hükümet kadar muhalefetten de rahatsızdır . İnsanların aklı selim verecekleri kararları '' birleşme '' düşüncesi ile etkilemeye çalışmak yine demokratik olmaktan çıkıyor.
Seçim konusu her açıldığında , şu malum makarna , kömür efsaneside dillere dolanır hemen .İsteyen inansın isteyen inanmasın , 20 li yaşlarımda şuanki muhalefet partisi adına çok çalıştım kollarında.Bizlerde her seçim öncesi kuru gıda kolileri vs.. lerle insanların kapısını çaldık.
Burada önemli olan ülkede hala umudu bir bir paket makarnada , bir torba kömürde olan sosyal dengesizliğin var olması. Can acıtan kısım bu.Yoksa sosyal devlet olmanın gereğidir , bu insanlara yardım etmek.Ve seçimlerin kirli yüzüdür ,sadece oy zamanı bu insanları hatırlamak.Ama bu başa oynayan her siyasi parti için geçerlidir.Bizzat yaşadım.
Burası küçük Türkiye derdik vakti zamanında KK için bir arkadaşla , bende merakla bekliyorum küçük Türkiye'nin anket sonuçlarını ...
İş genel seçim olunca , artılar ve eksiler listem vardır . Şuan akp ' ye oy veririm yine . Eksiler listesi var elbette ama benim için hala artıları daha fazla.
Belki tam manasıyla içime sine sine bir oy olmaz bu ama sanırım bu dediğimin olabilmesi için , partiyi benim kurmam gerek ancak.Az kaldı Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Biliminde son senem
Ayrıca sandık başında dönen dolaplardan bahsedilmiş , emin olun bu kraldan çok kralcı olanların zaman zaman başvurmaya çalıştığı hemen her partide olan ama sonuçları seçime öyle tahmin edildiği gibi yansımayan küçük hareketler.
Muhalefetin sandık başında birleşemediğinden o sebeble de Akp nin yanıltıcı olarak çok gözüktüğünden de bahsedilmiş , burayı anlamıyorum cidden.Nasıl da hemen kararsızları , bağımsızları , diğer partilerin oylarını kendi cephenize topluyorsunuz , bence bu seçmen en az hükümet kadar muhalefetten de rahatsızdır . İnsanların aklı selim verecekleri kararları '' birleşme '' düşüncesi ile etkilemeye çalışmak yine demokratik olmaktan çıkıyor.
Seçim konusu her açıldığında , şu malum makarna , kömür efsaneside dillere dolanır hemen .İsteyen inansın isteyen inanmasın , 20 li yaşlarımda şuanki muhalefet partisi adına çok çalıştım kollarında.Bizlerde her seçim öncesi kuru gıda kolileri vs.. lerle insanların kapısını çaldık.
Burada önemli olan ülkede hala umudu bir bir paket makarnada , bir torba kömürde olan sosyal dengesizliğin var olması. Can acıtan kısım bu.Yoksa sosyal devlet olmanın gereğidir , bu insanlara yardım etmek.Ve seçimlerin kirli yüzüdür ,sadece oy zamanı bu insanları hatırlamak.Ama bu başa oynayan her siyasi parti için geçerlidir.Bizzat yaşadım.
Burası küçük Türkiye derdik vakti zamanında KK için bir arkadaşla , bende merakla bekliyorum küçük Türkiye'nin anket sonuçlarını ...
Belediye seçimlerinde hiç parti bazında sandığa gitmem , doğrudan adaya ve geçmişine odaklanırım.
her kelimesine katıldığımı belirtip bişey ekleyeceğim,
şuanki muhalefet partisi,seçim zamanında kapı kapı dolaşıp eşarp hediye etmişti bizim mahallede :) trajikomik bir durum değilmi :) bi arada çarşaf açılımı vardı sahi noldu o.
şuanki muhalefet partisi,seçim zamanında kapı kapı dolaşıp eşarp hediye etmişti bizim mahallede :) trajikomik bir durum değilmi :) bi arada çarşaf açılımı vardı sahi noldu o.
yok artık eşarp ha :) eğer dini siyasete alet etmekse din siyasete ancak bu kadar alet edilebilir..
Bardağın diğer tarafndan neden bakmıyorsunuz ? Neden Akpnin belediye başkanı oldugu bir ilçede bu kadar yatırım oluyor ?
Misal Karşıyaka neden öksüz çocuk ?
Ankarada 3 yılda tamamlanan metro İzmirde neden 7-8 senede tamamlanıyor ?
Bornova Bornovayken neden Bayraklı ve Bornova olarak ıkıye ayrılıyor ?
Lütfen olaylara biraz nesnel yaklaşın.
merak etmeyin biz her açıdan bakıyoruz. ben ne dedim dikkatli okumadınız sanırım yeni yatırımlardan geçtim yapmasada olur ama var olanı koruyamadı. sahip çıkamadı. şuan gelip görün ilk haliyle kıyaslayın yedigölleri içiniz açır. ve küçücük bir mahalle parkından bahsediyorum. belediyenin gelir kaynaklarının büyük kısmı vergilerimizdendir lütfen açıp bakın. yapılanı koruyamacak kadar mı geliri yok belediyenin?
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Hah işte , ben burada birini aklarken birini karalamak çabasında değilim yazdıklarımla .Seçim çalışmaları her parti için aynı şekilde ilerler.Birine tüü kaka derken , diğerini pür-ü pak ilan edilmesine karşıyım.
Seçim propagandası bu şekilde yapılır.Mevcut durumdan nemalanılır.
İşte o sebeble tartışırken biraz stratejik gördüğümüz kişiye ''siyaset yapma '' deriz.
İşte o sebeble siyaset hiç bir zaman benim gözümde , masum değildir.
- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
Eşarp mı yemeni mi ?
Ne farkeder demezsiniz umarım.
Ayrıca beyaz eşyadan kömürden daha masumane yemeni dağıtması.
Bakış açısı..
Son düzenleme:
Eşarp mı yemeni mi ?
Ne farkeder demezsiniz umarım.
Ayrıca beyaz eşyadan kömürden daha masumane yemeni dağıtması.
Bakış açısı..
eşarp canım,hani anadolu kadınımızın ninelerimizin bağladığı yemeni değil,bildiğin türban yapmak için kullanılan eşarp
al bunu lakin üniversiteye gideme,çalışama,otur oturduğun yerde ama oyunuda bana ver der gibi...şaka gibi :)
Son düzenleme: