eşarp canım,hani anadolu kadınımızın ninelerimizin bağladığı yemeni değil,bildiğin türban yapmak için kullanılan eşarp
al bunu lakin üniversiteye gideme,çalışama,otur oturduğun yerde ama oyunuda bana ver der gibi...şaka gibi :)
bilen biliyor aslında, neyse...
Bulundugum bölgede yemeni dağıttılarda eşarp değil yani.Küçük bi araştırma yapıncada diğer bölgelerdede tülbent dağıtılmış.Demek bi sizin taraflara eşarp verilmiş.
Son cümlem içinde bikaç kelam etmenizi isterdim.
Kömürü,beyaz eşyayı ne için dağıttı İktidar merak ettim ?Madem yemeniyi bu söylediğiniz sebeple dağıttılar??
bakın bende google.dan aratınca hemen bunu buldum
SABAH - 14 Temmuz 2007, Cumartesi - CHP'li kadınlar Yozgat'ta eşarp dağıttı
ben istanbulda yaşıyorum bu arada.yozgatta bayağı bi bizim tarafta kalıyo demekki :)
burda resimlerde var, eşarpta demişler zaten ama siz yinede yemeni olarak algılamak isteyebilirsiniz tabi.dediniz ya bakış açısı...
kömür konusuna gelince,
hani birileri sürekli hükümetin hizmetlerini,başörtü meselesini falan duymaktan sıkıldıklarını dile getiriyorlarya ,bende bu kömür muhabbetinden sıkıldım valla,bayatladı yani artık...o yüzden ondan bahsetmeye gerek duymadım.
Hmm.Kömür bayat eşarp taze :)
Cevap yeterli.Teşekkür ederim.
İyi günler.
Arkadaşlar kömür ve makarnayı nereden alıyoruz biz kaç seçimdir oy veriyoruz hiç bize kömür, makarna düşmedi artık bende hakkımı istiyorum
seçimlerde hile AKP hile yapıp %50 aldı diyenler burdaki sonuçlara ne diyecek merak ediyorum.
burdada mı hile var acaba
benim eşarp yorumuma yorum yaptığınıza göre hala taze olmalıona karşılık haber ekledim ama pek dikkatinizi çekmedi sanırım...neyse,sizide anlıyorum.
ayrıca rica ederim,her zaman
Şöyle ulusalcı olmayan, dini veya milli değerlere oynamayan, parti programı temel hak ve özgürlükleri ülkedeki her insana -laf olsun diye değil ciddi ciddi- kazandırmak üzerine olan ve barajı geçme ihtimali olan bir parti arıyorum şu sıralar, bilen varsa söylesin lütfen.
Bir de açık demokrasi Türkiye hareketi var şu sıralar ilgimi çeken, İtalyadaki Beş yıldız hareketinden etkilenen bir oluşum, henüz emekleme aşamasında olsa da gelecek vaad edebilir gibi gözüküyor.
Kurunun yanında yaş da yanıyor ama bazenHer ülke hak ettiği şekilde yönetilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?