Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Adalet ve Kalkınma Partisi'ne kullanırım (AKP)

OY: 62 41,9%
  • Cumhuriyet Halk Partisi'ne kullanırım (CHP)

OY: 40 27,0%
  • Milliyetçi Hareket Partisi'ne kullanırım (MHP)

OY: 7 4,7%
  • Barış ve Demokrasi Partisi'ne kullanırım (BDP)

OY: 2 1,4%
  • Bağımsız veya diğer bir parti

OY: 12 8,1%
  • KARARSIZIM, henüz bir karar vermedim

OY: 10 6,8%
  • Boş kullanarak hepsine tepkimi veririm...

OY: 15 10,1%

• Ankete Katılan
    148

Bulundugum bölgede yemeni dağıttılarda eşarp değil yani.Küçük bi araştırma yapıncada diğer bölgelerdede tülbent dağıtılmış.Demek bi sizin taraflara eşarp verilmiş.

Son cümlem içinde bikaç kelam etmenizi isterdim.
Kömürü,beyaz eşyayı ne için dağıttı İktidar merak ettim ?Madem yemeniyi bu söylediğiniz sebeple dağıttılar??

Son düzenleme:
bilen biliyor aslında, neyse...

İşte gel de oyları böl.
Tablo ortada.

Parçala-böl-yönet projesinin eşbaşkanının desteklenmesinin tek bir adı vardır.
Misakı Milli sınırlarına ve ülke bütünlüğüne ihanettir bu.

Şu atamın partisini linç eden adamlara mecbur kalıyor insan.
Ülkenin ulusalcı tarafında bir birleşme olmadığı sürece, bu tablo böyle devam edecek.

Ha amerika abi tahttan indirirse o ayrı.

İnsanların seçim haklarına laf etmeyiniz lüfen, isteyen istediğine oy verme özgürlüğüne sahip, özgürlüklere saygısızlık etmeyiniz!

Bu topiği kim karıştırmak isterse uyarı alacak. O yüzden herkes yorumuna dikkat etsin rica ediyorum...

bakın bende google.dan aratınca hemen bunu buldum

SABAH - 14 Temmuz 2007, Cumartesi - CHP'li kadınlar Yozgat'ta eşarp dağıttı

ben istanbulda yaşıyorum bu arada.yozgatta bayağı bi bizim tarafta kalıyo demekki :)

burda resimlerde var, eşarpta demişler zaten ama siz yinede yemeni olarak algılamak isteyebilirsiniz tabi.dediniz ya bakış açısı...

kömür konusuna gelince,
hani birileri sürekli hükümetin hizmetlerini,başörtü meselesini falan duymaktan sıkıldıklarını dile getiriyorlarya ,bende bu kömür muhabbetinden sıkıldım valla,bayatladı yani artık...o yüzden ondan bahsetmeye gerek duymadım.

Sonuna kadar son nefesime kadar hiç tereddütsüz ki tabi ki Adalet ve Kalkınma Partisi

Hmm.Kömür bayat eşarp taze :)
Cevap yeterli.Teşekkür ederim.
İyi günler.

Hmm.Kömür bayat eşarp taze :)
Cevap yeterli.Teşekkür ederim.
İyi günler.

benim eşarp yorumuma yorum yaptığınıza göre hala taze olmalı ona karşılık haber ekledim ama pek dikkatinizi çekmedi sanırım...neyse,sizide anlıyorum.

ayrıca rica ederim,her zaman

Arkadaşlar kömür ve makarnayı nereden alıyoruz biz kaç seçimdir oy veriyoruz hiç bize kömür, makarna düşmedi artık bende hakkımı istiyorum

Arkadaşlar kömür ve makarnayı nereden alıyoruz biz kaç seçimdir oy veriyoruz hiç bize kömür, makarna düşmedi artık bende hakkımı istiyorum

valla benimde hakkımı kim yediyse çıksın ortaya :) o kadar oy verdik karşılığında bişey almadık. altın alan bile varmış:) birde artık kömür sobası kullanmıyoruz doğalgaz faturamızı öderler mi:)

Yillar once "bu sehire deniz getiricem" sozleri ile kandirma vardi...
En azindan simdi bir paket makarna ve komur var ortada. Elle tutulur bir cikar diye dusunuyorum cunku hala makarnaya muhtac aileler var etrafimizda.

seçimlerde hile AKP hile yapıp %50 aldı diyenler burdaki sonuçlara ne diyecek merak ediyorum.
burdada mı hile var acaba

Her ülke hak ettiği şekilde yönetilir.

Şöyle ulusalcı olmayan, dini veya milli değerlere oynamayan, parti programı temel hak ve özgürlükleri ülkedeki her insana -laf olsun diye değil ciddi ciddi- kazandırmak üzerine olan ve barajı geçme ihtimali olan bir parti arıyorum şu sıralar, bilen varsa söylesin lütfen.

Bir de açık demokrasi Türkiye hareketi var şu sıralar ilgimi çeken, İtalyadaki Beş yıldız hareketinden etkilenen bir oluşum, henüz emekleme aşamasında olsa da gelecek vaad edebilir gibi gözüküyor.

benim eşarp yorumuma yorum yaptığınıza göre hala taze olmalı ona karşılık haber ekledim ama pek dikkatinizi çekmedi sanırım...neyse,sizide anlıyorum.

ayrıca rica ederim,her zaman

Dikkatimi çekti lakin haber niteliği açısından biraz zamanaşıma uğramış buldum paylaştıgınız linkleri.Keşke okadar sayfa geriye gitmeseydiniz.Aratırken ilk sayfadaki linklerde mevcut zaten benim bahsettiğim.Göremediniz sanırım ya da onlar sizin dikkatinizi çekmedi.Bende sizi anlıyorum :)

HEPAR benim bir süredir aklımda olan parti. Uyar mı bilmem ama bi araştırmanı tavsiye ederim.

keşke Mustafa Sarıgül chp'nin başına gelse de oyumu içimden gele gele versem chp'ye.
ama tabi ki akp'ye vermem, Atam'ın partisi der oyumu atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…