Bugün Evlilik yıl dönümüm tekim ve mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım got memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin

Bugün evlilik yıl dönümümüz gündüz mesaj attım bugün ne ifade ediyor senin için diye ölüm yıl dönümüm olsa gerek yazdı şakayla karışık önceki konularımdan bilirsiniz nasıl bir hayat yaşadığımı bide kendisi böyle yazmış acı çeken çile çeken kendisi gibi sanki buna rağmen beni dışarı çıkar çocukları annemlere bırakalım dedim 1 kaç saatte olsa kendimi mutlu hissetmek için halim yok olmaz dedi whatsaapa durum atmış içki çerez sigara resmi hemen yazdım halin yoktu bu ne falan diye benim hayallerim bu değildi yazdım git memnun değilsen yazmış deliricem bana bi akıl verin

Size böyle davrandıktan sonra siz ona nasıl davranıyorsunuz? Hiçbir şey olmamış gibi mi? Sanki öyle yapıyormuşsunuz gibi. Yoksa böyle saygısızlık yapmaya nasıl cesaret edebiliyor?

Evlendikten sonra eşin hiç irtibata geçmiş mi o kızla peki?
Bana sanki siz bunu takıntı haline getirip eşinizi kendinizden sogutmuşsunuz gibi geldi.Çünkü sizi sevdigini falan dile getirmiş bu zamana kadar.

Iki cocuk annesi222 Iki cocuk annesi222

Eşinizin öncelikle evlilik kavramını, sonra da "eş"e saygı kavramını ögrenmeli. Bu zihniyetteki erkekler evlenmesin ya.

Tedavi görse düzelir belki. Evlilik terapisti falan.. Allah yardımcınız olsun.

Gidin. Üzülmeye değmez. Eski ilişkimi gördüm evliliğinizde. Bence sizi bezdirip onu terketmeniz için zorluyor. Ve sonunda siz bunu yapmazsanız o yapacak. Aradaki zamanda boşa sıkıntı çekip sonunda da daha çok üzülmeyin. Ben yaptım hiç iyi olmuyor sonuç. :KK14:

Gidin. Üzülmeye değmez. Eski ilişkimi gördüm evliliğinizde. Bence sizi bezdirip onu terketmeniz için zorluyor. Ve sonunda siz bunu yapmazsanız o yapacak. Aradaki zamanda boşa sıkıntı çekip sonunda da daha çok üzülmeyin. Ben yaptım hiç iyi olmuyor sonuç. :KK14:
Nasıl banda boşanalım dediğimde sen benden ayrılamazsın öldürürüm seni diyor keşke yakamdan düşse başıma bela olur

Sadece boşanmak değil sonrasında evlenmenize kadar teklif etmiş size. Böyle bir cümlenin devamında evin kapı kilidini değiştirirdim ben olsam. Bakalım konuşmak kadar kolaymıymış anlasın.

Hiç bir şey anlamadım
Eşinizin eski kız arkadaşını unutamadığını sandıgınızdan dolayı problem yaşıyordunuz ya bunu eşinize yansıttığınız için bu Ada'm sonradan size karşı duyarsızlaştı mı diyorum.Yoksa önceden de böyleydi de ona rağmen mi çocuk yaptınız onu sormuştum.Bunlar haricindeyse eğer eşinizden ne köy olur ne kasaba.Sevmedigi ortaya çıkar bu saydığım şeyler yoksa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X