- 11 Ağustos 2017
- 141
- 62
- 13
- Konu Sahibi Simerenyaas
Merhaba kizlar, bugün eve değişik bı telefon gelmiş. Ben, babam ve annem çalışıyor. Evde kardeşlerim var akşama kadar sadece. Bugün telefon çalmış. Kız kardeşim telefonu açmış adam babamın bı kuyumcu soygununa karıştığını orda kimlik fotokopisinin bulunduğunu söylemiş. Sizin evde altın varmış onları ara neler bulduğunu bana söyle baban şu an da ifade veriyor demiş. Kardeşim inanmamış. Adam da istersen telefon açıkken 155i ara yine ben çıkacağım demiş. Kardeşim öyle yapmış o adam çıkmış yine. Sonra adam babanin annesinin adı şu, babasının adı şu demiş. Babam seni çenesinin altında ben var, 19 yaşında diye tarif etti demiş. Ki gerçekten de doğru 5 ağustosta 19 yaşına girdi. Babam tarif etmiş olsa, çenesinin altındaki beni demezdi hiç sanmam. Kardeşim bu kadar detay verince korkmus baya. Adam bazanin altında paranız varmış sizin demiş. Bankada paranız vardır vs demiş. Kardeşim korkmuş bir de babam kimliğini çok unutur bı yerlerde ama adamın dediği zaman diliminde babam isteydi hatta mesaiye kalmıştı o hafta hep. Babamla kardeşim karakola gitmişler polisler bilindik şeyleri demiş dolandırıcı onlar inanmayın vs diye. Aklım çocuklara takıldı şimdi akşama kadar tekler Allah korusun ya. Daha öncesinde de 4 yıl önce evimize hırsız girmişti sabah saatlerinde. Normalde annem o dönem evdeydi hep sadece o gün sabahtan sağlık ocağına gitmisti ve sağlık ocağında da yanına cüzdanını mı bı şey almayı unutmuş 30-30 dk sonra dönmüş ve kapiyi acamamis. Şimdi de korkmaya başladım.
Bı şey yapılabilir mi buna. Gizli numaradan aramış bulamaz miyim numarasını?
Bı şey yapılabilir mi buna. Gizli numaradan aramış bulamaz miyim numarasını?