Bugün çok kötüydü :(

Çok geçmiş olsun

Otrera cım yanlış mı biliyorum 0 değerlerinde olması gerekiyor troponin1. Arkadaş fenalaşmış bugün
Beni doktor düzgün muayene etmedi bile stajyerler ilgilendi tamam onlar da öğrenecek elbette ama ciddi bi durum olabilir ya da doktor ilgilenseydi stajyerler izleseydi yardımcı olsaydı sol kolum fena uyuşuyor nefesim daralıyor başım dönüyor çarpıntım var

Atak geçirmiş olmayasın..

Anksiyete ve panik atak var demişsiniz. Tedavi oluyor musunuz?

Canım işin uzmanı değilim ama değerin olması gerekenden biraz yüksek. Doktor bu testini yorumladı mı?
Hastahanenin Referans aralığı 0.16 arasıymış şimdi fark ettim birde nabız yükselmesinde de troponin 1 yükselebiliyormuş takibinin yapılması gerekiyormuş doktorumla görüştüm psikiyatris ilaçlarını düzenli kullan bir kaç gün dedi daha sonra gel yanıma dedi kardiyoloji için

Anladım canım, geçmiş olsun. İhmal etme

Bende 4 aydır anksiyete ile savasıyorum ve en cok yaşadığım sey nefes darlığı. Şu an bile var. Panik yaptıkca nabzım 160a kdar cıkmıstı. Bazen öyle anlar oluyoki tamam öldüm diyorum. Cok geçmiş olsn cok zor bi durm. Düzsldim sanıyorumm ama düzelemiyorm

Alışıyorsun zamanla ama benim ataklar geldiği zaman kendimi kontrol edebiliyorum biraz da olsa anneannemden sonra oldu katili ceza almayınca tam anlamı ile ortaya çıktı gerçekten öyle ölücem sanıyorsun ben ailemi son kez arayıp sesini duyayım diye düşündüm yanımda bi abla vardı Serpil abla Allah razı olsun iş yerinde o hastahane de de Gülden abla ondanda Allah razı oldun elimi bir dk bile bırakmadılar sakinleştirmek için aslında bizim elimizde ne yapmamız gerekiyor devlete gittim sanki başından atıyomuş gibi geldi özele gitsem işe yarar mı seans ücretleri çok fazla eğer ki işe yararsa giderim elbette (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…