- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.385
- 548
- Konu Sahibi GaardennRosee
0,01 mi yoksa 1.0 mı?1.0 çıkmış şimdi baktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0,01 mi yoksa 1.0 mı?1.0 çıkmış şimdi baktım
anladım çok geçmiş olsunPanik atak ve anksiyete ikisini bi arada yaşadım doktor birşey yok dedi tahlillerin temiz çıktı dedi tek anormal şey nabzımdı 140 150 kere kadar çıktı 4 5 saat böyle devam etti
Çok geçmiş olsunMerhaba ablalarım kardeşlerim bugün iş yerindeyken saat 11 de bir anda kalp ağrısı vurdu normaldir diye düşündüm anksiyete ve panik atak var 30 saniye sonra felan aniden bütün vücuduma bi sıcaklık geldi ve beynim dahil heryerin uyuştu bayılacak gibi oldum kendimi tuttum biraz oturdum vs revire gittim nabzım 140 a kadar çıktı nefes darlığı vs yaşadım ölüme en yakın anlarımdan birisiydi daha sonra ambulansla acile sevk ettiler kan tahlili EKG çekildi akciğer filmi çekildi ama bunlar olurken bembeyazdım tahliller temiz çıktı serum verdi doktor hala az da olsa devam ediyor nefes darlığım ani baş dönmem ama sabahki gibi şiddetli değil daha önce böyle bi durum yaşayan var mı çevresinde ya da yaşayan var mı hala çok korkuyorum
1.00,01 mi yoksa 1.0 mı?
Canım işin uzmanı değilim ama değerin olması gerekenden biraz yüksek. Doktor bu testini yorumladı mı?
E nabızda da yüksek gösteriyor ama doktor birşey demediCanım işin uzmanı değilim ama değerin olması gerekenden biraz yüksek. Doktor bu testini yorumladı mı?
Otrera cım yanlış mı biliyorum 0 değerlerinde olması gerekiyor troponin1. Arkadaş fenalaşmış bugünE nabızda da yüksek gösteriyor ama doktor birşey demedi
Beni doktor düzgün muayene etmedi bile stajyerler ilgilendi tamam onlar da öğrenecek elbette ama ciddi bi durum olabilir ya da doktor ilgilenseydi stajyerler izleseydi yardımcı olsaydı sol kolum fena uyuşuyor nefesim daralıyor başım dönüyor çarpıntım varOtrera cım yanlış mı biliyorum 0 değerlerinde olması gerekiyor troponin1. Arkadaş fenalaşmış bugün
Atak geçirmiş olmayasın..Merhaba ablalarım kardeşlerim bugün iş yerindeyken saat 11 de bir anda kalp ağrısı vurdu normaldir diye düşündüm anksiyete ve panik atak var 30 saniye sonra felan aniden bütün vücuduma bi sıcaklık geldi ve beynim dahil heryerin uyuştu bayılacak gibi oldum kendimi tuttum biraz oturdum vs revire gittim nabzım 140 a kadar çıktı nefes darlığı vs yaşadım ölüme en yakın anlarımdan birisiydi daha sonra ambulansla acile sevk ettiler kan tahlili EKG çekildi akciğer filmi çekildi ama bunlar olurken bembeyazdım tahliller temiz çıktı serum verdi doktor hala az da olsa devam ediyor nefes darlığım ani baş dönmem ama sabahki gibi şiddetli değil daha önce böyle bi durum yaşayan var mı çevresinde ya da yaşayan var mı hala çok korkuyorum
Olabilir dediğim gibi zaten anksiyete ve panik atak var ilaç kullanıyorum bunun içinAtak geçirmiş olmayasın..
Evet tedavi oluyorumAnksiyete ve panik atak var demişsiniz. Tedavi oluyor musunuz?
Hastahanenin Referans aralığı 0.16 arasıymış şimdi fark ettim birde nabız yükselmesinde de troponin 1 yükselebiliyormuş takibinin yapılması gerekiyormuş doktorumla görüştüm psikiyatris ilaçlarını düzenli kullan bir kaç gün dedi daha sonra gel yanıma dedi kardiyoloji içinCanım işin uzmanı değilim ama değerin olması gerekenden biraz yüksek. Doktor bu testini yorumladı mı?
Anladım canım, geçmiş olsun. İhmal etmeHastahanenin Referans aralığı 0.16 arasıymış şimdi fark ettim birde nabız yükselmesinde de troponin 1 yükselebiliyormuş takibinin yapılması gerekiyormuş doktorumla görüştüm psikiyatris ilaçlarını düzenli kullan bir kaç gün dedi daha sonra gel yanıma dedi kardiyoloji için
İlaçlarını düzenli al bakiim.. olmadı ekg çeker doktor ek ilaç verebilirler..Olabilir dediğim gibi zaten anksiyete ve panik atak var ilaç kullanıyorum bunun için
Bende 4 aydır anksiyete ile savasıyorum ve en cok yaşadığım sey nefes darlığı. Şu an bile var. Panik yaptıkca nabzım 160a kdar cıkmıstı. Bazen öyle anlar oluyoki tamam öldüm diyorum. Cok geçmiş olsn cok zor bi durm. Düzsldim sanıyorumm ama düzelemiyormMerhaba ablalarım kardeşlerim bugün iş yerindeyken saat 11 de bir anda kalp ağrısı vurdu normaldir diye düşündüm anksiyete ve panik atak var 30 saniye sonra felan aniden bütün vücuduma bi sıcaklık geldi ve beynim dahil heryerin uyuştu bayılacak gibi oldum kendimi tuttum biraz oturdum vs revire gittim nabzım 140 a kadar çıktı nefes darlığı vs yaşadım ölüme en yakın anlarımdan birisiydi daha sonra ambulansla acile sevk ettiler kan tahlili EKG çekildi akciğer filmi çekildi ama bunlar olurken bembeyazdım tahliller temiz çıktı serum verdi doktor hala az da olsa devam ediyor nefes darlığım ani baş dönmem ama sabahki gibi şiddetli değil daha önce böyle bi durum yaşayan var mı çevresinde ya da yaşayan var mı hala çok korkuyorum
Alışıyorsun zamanla ama benim ataklar geldiği zaman kendimi kontrol edebiliyorum biraz da olsa anneannemden sonra oldu katili ceza almayınca tam anlamı ile ortaya çıktı gerçekten öyle ölücem sanıyorsun ben ailemi son kez arayıp sesini duyayım diye düşündüm yanımda bi abla vardı Serpil abla Allah razı olsun iş yerinde o hastahane de de Gülden abla ondanda Allah razı oldun elimi bir dk bile bırakmadılar sakinleştirmek için aslında bizim elimizde ne yapmamız gerekiyor devlete gittim sanki başından atıyomuş gibi geldi özele gitsem işe yarar mı seans ücretleri çok fazla eğer ki işe yararsa giderim elbette (Bende 4 aydır anksiyete ile savasıyorum ve en cok yaşadığım sey nefes darlığı. Şu an bile var. Panik yaptıkca nabzım 160a kdar cıkmıstı. Bazen öyle anlar oluyoki tamam öldüm diyorum. Cok geçmiş olsn cok zor bi durm. Düzsldim sanıyorumm ama düzelemiyorm