Bugün çok kötüydü :(

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Merhaba ablalarım kardeşlerim bugün iş yerindeyken saat 11 de bir anda kalp ağrısı vurdu normaldir diye düşündüm anksiyete ve panik atak var 30 saniye sonra felan aniden bütün vücuduma bi sıcaklık geldi ve beynim dahil heryerin uyuştu bayılacak gibi oldum kendimi tuttum biraz oturdum vs revire gittim nabzım 140 a kadar çıktı nefes darlığı vs yaşadım ölüme en yakın anlarımdan birisiydi daha sonra ambulansla acile sevk ettiler kan tahlili EKG çekildi akciğer filmi çekildi ama bunlar olurken bembeyazdım tahliller temiz çıktı serum verdi doktor hala az da olsa devam ediyor nefes darlığım ani baş dönmem ama sabahki gibi şiddetli değil daha önce böyle bi durum yaşayan var mı çevresinde ya da yaşayan var mı hala çok korkuyorum

Ayrıca zangır zangır titriyordum

Geçmiş olsun stres filan mı yaşadınız ani birseyler mi oldu?
Mutlaka nöroloji yada beyin cerrahına muayene olun.

Geçmiş olsun stres filan mı yaşadınız ani birseyler mi oldu?
Mutlaka nöroloji yada beyin cerrahına muayene olun.
Ani birşey yaşamadım ama daha öncesinde eski konuma bakarsanız yaşadığım kötü olay hala bilinç altımda düşünmesemde bilim altım düşünüyor maalesef ki

Ani birşey yaşamadım ama daha öncesinde eski konuma bakarsanız yaşadığım kötü olay hala bilinç altımda düşünmesemde bilim altım düşünüyor maalesef ki
Diğer konunuza baktım başınız sağolsun gerçekten kolay değil yaşadıklarınız.
Icinize attığınız için patlak vermiş piskolojik yardim alıyor musunuz?
Alıyorsanız tekrar doktorunuzla iletişime geçin.

Anksiyete ve panik atak için tedavi olun, bana da olmuştu ciddi bir nefes darlığı, titreme, bayılma hissi. Acilde diazem’i yapıştırınca kendime geldim fiziksel değil, psikolojikmiş. Her zaman olumlu düşünmeye çalışın. “Şu an da iyiyim, iyi hissediyorum.” Gibi telkinler sürekli olduğunda bilinç altını inandırmaya başlar. Bir süre sonra gerçekten iyi hissedersiniz. Ama kötü telkin de ne yazık ki kötüyü çağırır.

Aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef, birşeye üzüldüm ve peşinden ağır bir grip oldum sizin gibi doktor, doktor gezdim birşey yok bir taşikardi oda sinüs yani kalple alakalı değil. İnanılmaz bir iç sıkıntısı ve hastalık hastası oldum resmen 1 aydır kendimle savaşıyorum. Ama bugün iyiyim ve iyi olmak zorundayım Mart ayına sağlıkla gireceğim diyorum.. Herşey kafamızda geliyor odaklanmaya çalışıyorum herşey iyi olacak inşallah..

çok geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım psikolojik bişeydir belki o anlamda bi destek alsan?

Merhaba süreciniz ne kadar sürdü? Ben de telkin sürecindeyim inşallah geçecek.

Merhaba süreciniz ne kadar sürdü? Ben de telkin sürecindeyim inşallah geçecek.
O süreç bir hafta kadar sürdü, zaten hiç bir atak kalıcı olmaz, ara ara gelir gider. Bunun bilincinde olup hep böyle olmayacağını bilmek insanı çok rahatlatıyor. Ve evet olumlu telkin

O süreç bir hafta kadar sürdü, zaten hiç bir atak kalıcı olmaz, ara ara gelir gider. Bunun bilincinde olup hep böyle olmayacağını bilmek insanı çok rahatlatıyor. Ve evet olumlu telkin
Benim 1 ayı geçmiştir maalesef. Bugün papatya çayına başlamak ile adımı attım inşallah geçecek.

Evet tedavi görüyorum doktorum ile irtibat halindeydim biliyorum psikolojik oluyor hep iyim geçicek gibi kendimi teselli ediyorum nefes egzersizi felan yapıyorum düşünmesem de artık bilinç altım düşünüyor

Probleminiz daha çok psikolojik geldi bana.
Zaten çok şükür ritim bozukluğu ve kalp kapakçıklarındaki problem dışında ciddi birşeyim yok tahlillerim de temiz çıktı uzun suredir ilaç tedavisi de görüyorum psikolojik olarak

panik atak geçirmiş olabilirsiniz bence bir şey dedi mi doktorlar

panik atak geçirmiş olabilirsiniz bence bir şey dedi mi doktorlar
Panik atak ve anksiyete ikisini bi arada yaşadım doktor birşey yok dedi tahlillerin temiz çıktı dedi tek anormal şey nabzımdı 140 150 kere kadar çıktı 4 5 saat böyle devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…