Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!
kendi dip boyamı yaptım ve boyadan çok memnun kaldım.. komple saçıma sürmedim yıpratma kısmını bilemeyeceğim o yüzden ama çok bereketli bir boya normalde bu gür ve sık saçlarıma 2 kutu boya kullanan ben bununla 1 tüp hadi bilemedin 1.5 tüp boya kullanarak dip boyamı halledebileceğim.. yine 60ml 1 tüpü ama boyanın kıvamı baya yoğun böyle yoğun krem kıvamında bu da daha az miktarının yeterli gelmesini sağlıyor.. ve küllü renk almıştım saçı külleştirme seviyesi de hoşuma gitti.. tekrar alacağım..
komple boya yaptım exicolor 9.37 ile.. benim saçım beyazımsı bir sarıydı ki istemediğim bir görüntüydü ve renk almıyordu bu sebeple 9.37 yi seçtim, 9 numara boyasam direkt tutmazdı o beyazımsılık gitmezdi tam ki ben 9 tonlarında bir saç rengi istiyorum.. neyse saçım tam çilek sarısı oldu.. yurtdışında daha yaygın bir renk.. strawberry blonde diye geçiyor ton.. aslında bu rengi de baya beğeniyorum ve sanki yakıştı da bana ama benim ama şu sıra istediğim ton daha bariz bir sarı 9.0 gibi.. ama ilerde 9 numaradan sıkıldıktan sonra kullanabilirim bu rengi.. bu tonu arayanlara tavsiye ederim exicolor 9.37 yi.. dediğim gibi bunu biraz pigmentasyon amaçlı boyadım, bu akacak birkaç haftaya ondan sonra da saçımı yormamak adını bir o kadar daha bekledikten ve tabi ki bu sırada yoğun bakım yaptıktan sonra 9 numarasını boyayacağım.. bu arada boya saçımı sertleştirmedi neyse o haliyle kaldı.. ve bereketli bir boya az miktarı yetiyor..
bende bu boyayı kullanmak istiyorum ama yıpratır mı diye korkuyorum. hep loreal kullanırdım içinden çıkan krem yumuşacık yapıyor boyadan sonra. bu set boya olmadığı için içinden krem falan çıkmayacak. saçım kaskatı olur açamazsam diye korkuyorum.
kızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence