Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim beğenmene zaten ilk boyadığında koyu tutması senin için avantaj çünkü akıcak zaten :) exicolor harika bir marka bence
bal kumral tam adı tatlım :)
çok güzel olmuş çokkkkkkk güle güle kullanın kesin denemem lazımkızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence
Eki Görüntüle 202425
Eki Görüntüle 202426
Eki Görüntüle 202427
Eki Görüntüle 202424
kızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence
Eki Görüntüle 202425
Eki Görüntüle 202426
Eki Görüntüle 202427
Eki Görüntüle 202424
saçlarımı izmirde mossda yaptırdım ve saç. rengime bayıldı kendim boyadım deyince inanmadı baya bi süre :) onlar bu renk için 3 renk boya karıştırıyorlarmış :))) işte mezun olduk ve mezuniyetimden bikaç kare
Eki Görüntüle 204735
Eki Görüntüle 204734
Eki Görüntüle 204733