• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!

çok sevindim beğenmene zaten ilk boyadığında koyu tutması senin için avantaj çünkü akıcak zaten :) exicolor harika bir marka bence :6:

ilk defa bu markayı duyuyorm fotolarıda inceledim renk çok hoş gozukuoyr
ben sayosss altın karamelle alıx acık sayıyı karıştırıyorum oda çok hoş duruyor

kızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence :21:

Eki Görüntüle 202425
Eki Görüntüle 202426
Eki Görüntüle 202427
Eki Görüntüle 202424
çok güzel olmuş çokkkkkkk güle güle kullanın:16: kesin denemem lazım:34:
renk katoloğu
http://www.ongelcyprus.com/tr/index.php/neva-exicolor-profesyonel/83-exicolor-sac-boyalari.html

Son düzenleme:
Merhaba canım saç rengin harika olmuş beyaz ten ve renkli göz üçlemesine uymuş diyorum ;) Benim sorum şu olucaktı benim saçlarım açık çilek kırmızı rengi sence iyce akıtsam saçalrımı 1 ay boyunda falan beyaz sabunla alt rengi zaten açık bakır gibi olucaktır ozaman bu boyayla boyasam sence tutarmı ? Birde 9 luk mu 6 lıkmı su kullandın boya için ?

Son düzenleme:
gecen ay kuaföre boyatmıştım katologtan bu rengi seçmiştim ve beğendim istediğim renk oldu ama kuaför epey pahalıya boyamış bu durumda çünkü çokucuzmuş boyanın fiyatı ben kısa saçlarıma 45 tl ödedim ne kar ama

adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence[/COLOR][/B] :21:

Eki Görüntüle 202425
Eki Görüntüle 202426
Eki Görüntüle 202427
Eki Görüntüle 202424 [/QUOTE

Sac rengine bayildimm, tam istedigim renk, ben de sari sacin ustune yaptirmistim kuaforde ancak pek kalici olmadı ve her ay kuafore gitmekten haliyle bıktım, artik evde kendim boyamaya karar verdim tesadufen de senin paylastigini gördüm. Boyanin icine kaclik oksidan koydun? Bu çevrede bulamadigim icin netten alacagim. Şimdiden tesekkurler

geçen hafta exicolor espresso alıp boyadım renk evet istediğim gibi fakat saçlarım mahvoldu. keçe gibi oldu acayip sertleşti açıkçası bir daha kesinlikle almam kimseye de tavsiye etmem

kızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence :21:

Eki Görüntüle 202425
Eki Görüntüle 202426
Eki Görüntüle 202427
Eki Görüntüle 202424

bayıldım .bu tonu elde etmek için.türlü turuncu bakır maceram oldu. kodu nedir acaba?=)

Gercekten cok bwgendim.istedigim.renk diyebikirim hatta
Ilk duydum.bal.kumral meger ben bal.kumral.sac rengi sitermisim

Back