• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!

teşekkür ederim .. gözlerin de maşallahhh :nazar:
ben süt beyaz değilim buğday da değilim buğday beyaz arası .. bu renk gider değil mi.. bir de dün ekledim saç rengimi onun üzerine tutarmı ?..

Ben cevaplayim;
Kaslarin cok koyu degilse ve tenin sicak tonlardaysa yakisir.

Canım ben boyadım saçlarımı. Resimdeki kızın rengine benzedi, güzel oldu. Böyle bir renk düşünürsen tavsiye ederim...

dsc02542modified.jpg

Slania bu resimdeki saç rengini çok beğeniyorum benm saçım buna yakın ama dah akoyu
sen dore bakır ve bal kumralı karıştırdın demi zemin ne renkti ?fotoğraf koyma şansın var mı

bu arada konu sahibi arkadaş saçların:nazar: ben o kadar bakır kullanamam sanırım ama sana çok yakışmış güle güle kullan
ben lorealin iki rengini karıştırıyodum buna yakın bi renk elde etmiştim senn resimler aklımı karıştırdı :44: her an exicolora geçebilirim

exicolor kataloğunu eklemiştim bu konuya çok zengin renkleri var ve çok memnun kaldığım bir boya tavsiye ederim .

Slania bu resimdeki saç rengini çok beğeniyorum benm saçım buna yakın ama dah akoyu
sen dore bakır ve bal kumralı karıştırdın demi zemin ne renkti ?fotoğraf koyma şansın var mı

Hic hatirlamiyorum ki canim o aralar cok degistiriyordum sac rengimi. Ama orta koyuluktaydi sanirim sac rengim. Evet o ikisini karistirdim.
Aksam evde böyle görünüyor ama gün isiginda ayni yukaridaki resimdeki gibi görünüyordu. Exicoloru tavsiye ederim hem fiyati uygun hem kaliteli.

Hic hatirlamiyorum ki canim o aralar cok degistiriyordum sac rengimi. Ama orta koyuluktaydi sanirim sac rengim. Evet o ikisini karistirdim.
Aksam evde böyle görünüyor ama gün isiginda ayni yukaridaki resimdeki gibi görünüyordu. Exicoloru tavsiye ederim hem fiyati uygun hem kaliteli.

aaa güzel renk çıkmış çok beğendim ben loreal akuju ile dore sarı bakırı karıştırıyorum ilşk defa yaptım ama çok beğenmiştim değiştirmem diyodum ama bu boyanın renkleride çok hoş
resim koyduğun için çok teşekkr ederim :42:

bu boyadan bulabilirsem ki bu çok zayıf bir ihtimal ben de bu renge boyamaya karar verdim,
saçlarım bakır kızıldı üzerine çikolata kahve boyandı ve bu renge çok yakın bir ton olmuştu ama aka aka koyu sarı gb bir şey oldu,
bu rengi çok seviyorum, boyamayı da çok istiyorum ama şu dip boya olayı çok sinir bozucu,
zaten bu şehirdeki hiçbir kuaföre de güvenmiyorum, saçımı boyatmak için yaz tatilini beklemem gerekiyor
ama arkadaş tutam tutam ayırıp evde kendim boyuyorum deyince benim de deneyesim geldi :)
keşke bulsam bu boyadan ya
:31::31::31:

Ben cevaplayim;
Kaslarin cok koyu degilse ve tenin sicak tonlardaysa yakisir.

$aaaaaaaaaaa.JPG
canım saçlarım bi ara bu renkti. kaşlarımı da üstünü kapatmadım. yanaklarda şeftali allık var .. yorum yaparsanız sevinirim kızlar.. tekrar bu renge dönmeli miyim gitmiş mii ?

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 292311
canım saçlarım bi ara bu renkti. kaşlarımı da üstünü kapatmadım. yanaklarda şeftali allık var .. yorum yaparsanız sevinirim kızlar.. tekrar bu renge dönmeli miyim gitmiş mii ?

Yakisir bence. O sac rengi bal kumral degil sanirim. Eger resimdeki sac rengi yakisiyorsa bal kumral da yakisir. Seftali allikla cok güzel gider.
Saclarimi boyama iznim olsa ben de acik bal kumrala ya da bal sarisina boyayacagim, cok güzel renkler gercekten.

Acik bal kumral
exicolor-8-73-acik-bal-kumral.jpg

Bal sarisi
exicolor-9-73-acik-bal-sarisi.jpg

çok tatlı durmuş bu renk ve çok moda :):21:

bu rengi bir daha nasıl yakalarım hiçbir fikrim yok :1:
teşekkür ederim..

Yakisir bence. O sac rengi bal kumral degil sanirim. Eger resimdeki sac rengi yakisiyorsa bal kumral da yakisir. Seftali allikla cok güzel gider.
Saclarimi boyama iznim olsa ben de acik bal kumrala ya da bal sarisina boyayacagim, cok güzel renkler gercekten.

Acik bal kumral
exicolor-8-73-acik-bal-kumral.jpg

Bal sarisi
exicolor-9-73-acik-bal-sarisi.jpg

evet bal kumral değil .. kahve saçlarıma tarçın bakır yaptım. aylar sonra da palette yoğun açıcıyla açtım ve bu renk olmuştu tabi zamanla sarıya kaydı renk aktıkca ben de bi tarçın bakır daha aldım ve ne göreyim.. saçlarım bildiğin turuncuu .. :1:
direk şapkayla kuaför yolu tutuldu adam gibi bi kahve yapıldı eve gelindi :1:
ama bu renkler aklımı çok çeliyor :50:

neva color un katoloğundaki renkler de bunlara çok uyuyor bakalım artık ..
yeni boyadım şuan biraz durayım bakalım renk otursun nası duruyor :71:

neva kataloğu buldum bi markette baktım ama bu renkler yok maalesef.. acaba başka bi marka mı ?
neva color değil mi exicolor farklı birşey mi acaba ?

kızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence :21:

Eki Görüntüle 202425
Eki Görüntüle 202426
Eki Görüntüle 202427
Eki Görüntüle 202424

bu kumral deilde kızıla kaçmış sanki...

neva kataloğu buldum bi markette baktım ama bu renkler yok maalesef.. acaba başka bi marka mı ?
neva color değil mi exicolor farklı birşey mi acaba ?

iki boya çok farklı exicolor bence çok kaliteli bi boya ve renkleri çok canlı . kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilrsin tatlım .

iki boya çok farklı exicolor bence çok kaliteli bi boya ve renkleri çok canlı . kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilrsin tatlım .

neva kozmetik değil mi ? dün baktım vee buldum bal kumrall :71:
excolor yazmıyor ama neva kataloğunda .. :54:

dün aldım bu markayı ve hemen boyadım kendi alt saç rengim bal rengi gibi falan olmuştu akmaktan ben badem kahvesine boyadım güzel boya lakin renk katalogdaki gibi olmadı daha koyu oldu biraz akar ama koyu oldu işte fazla bekletmemek gerekir heralde ama tüm beyazlarım ve dipten uca kadar aynı renk oldu aslında bu sevindirdi beni çünkü kuaför bile dipler ile uçları tutturamıyordu bu şekil devam ederim artık bize bu boyayı tanıttığın için teşekkür ederim:3:

Back