• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUGÜN BELLİ OLDU Kesinlikleee bebek istemiyoruz(d.kontrol hapı ÖNERİİ

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin ÖNCELİKLE...
Biz birkaç aydır eşimle bebek istemeye başlamıştık ama evliliğimizin ilk yıllarındaki sıkıntılar yeniden hortladı.(Rica ediyorum sebebini sormayın ,Lütfen bu konuda konuşmayalım)

ŞU konuda Fikre ihtiyacım var..daha önce doğum kontrol hapı kullanmıştım- 3 ay- ama yumurtalıkları tembelleştiriyor endişesiyle aile baskısıyla bıraktım, eşim korund ya da doğal yollarla korundum .şimdi en az 1 yıl hamile kalmak istemiyorummmmmm.
NETTEN YASMİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..Lütfen ÖNERİDE BULUNUN...

Arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin ÖNCELİKLE...
Biz birkaç aydır eşimle bebek istemeye başlamıştık ama evliliğimizin ilk yıllarındaki sıkıntılar yeniden hortladı.(Rica ediyorum sebebini sormayın ,Lütfen bu konuda konuşmayalım)

ŞU konuda Fikre ihtiyacım var..daha önce doğum kontrol hapı kullanmıştım- 3 ay- ama yumurtalıkları tembelleştiriyor endişesiyle aile baskısıyla bıraktım, eşim korund ya da doğal yollarla korundum .şimdi en az 1 yıl hamile kalmak istemiyorummmmmm.
NETTEN YASMİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..Lütfen ÖNERİDE BULUNUN...

mrb canım öncelikle ne sıkıntın varsa Rabbim yar ve yardımcın olsun...yasmin öneririm ben de diana35 çok yan etkı yapıyor beni perişan etmişti..başka da kullanmadım ama ikisinden yasmini öneririm..herşey gönlünce olsun..

Hakkinizda hayirlisi.
Ben 6 ay midane kullandim.
9 ay yasmin kullandim.
3-4 ay esim korundu.
Bebek calismalarina basladigimiz ikinci ayda da Rabbim nasip etti ve hamile kaldim.

Yasminde ki hormonlar cok yuksek degil bildigim kadariyla.

Bir doktordan duymustum seminere gittigimde:

Dogum kontrol hapini bir sene kullanmakta sakinca yok gebeligi engellemez sadece bir seneden fazla kullanilmasini tavsiye etmiyoruz demisti.

Hap kullanirsan cocugun olmaz laflarini bende cok duydum.
Rabbim bilir :)

bende yasmin kullanmıştım 1 yıl , hiçbir yan etkisi olmadı bende . çokta memnundum.

amin arkadaşlar...hayırlısı BUYMUŞ demek ki diyorum KADER...
Ben tamaksi olarak yasminşn kuvvetkli bir d.k. hapı olduğunu işitmiştim. Amacım etkili bir d.k. hapı kullanmak. Bunun yanında doğal yol ile de korunuruz zaten de..
gitti gidiyordan alayım diyorum zaten şu an adetliyim.2.günüm.. 3 gün kargo neredeyse yetişecek..

Ben tamaksi olarak yasminşn kuvvetkli bir d.k. hapı olduğunu işitmiştim. Amacım etkili bir d.k. hapı kullanmak. Bunun yanında doğal yol ile de korunuruz zaten de..
gitti gidiyordan alayım diyorum zaten şu an adetliyim.2.günüm.. 3 gün kargo neredeyse yetişecek..

Hic bir korunma yontemi %100 koruma saglamaz.

Allahin taktiri bir yerde de.

Dogum kontrol haplari etkilidir. Fakat icerikleri farklidir.

En iyisi bir kadin dogum uzamanina danis o sana en uygun olan hapi yazacaktir.

Diane 35 kullandim yan etkisini gormedim varsa da ben farketmedim yasmini de cok duydum ama bence hepsinden ote internetten siparis etme sahte ilac haberlerini ne kadar sik duyuyoruz. Eczaneler d.k. haplarini recetesiz veriyor.

Back