Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

maşallah çağanaa nerelerdesiniz siz annesi uzun süredir ben görmüyorum sanırım çok büyümüş paşaa nmaşallah..

canım giremiyorum pek . bi de ağustos anneleri harman duman oldular.
büyüdük teyzesi ama sadece boy ve kilo olarak. daha ne diş var ne emekleme ne taytay. dötünü kaldırmıyo anca yatıyo

zeseze oğluna bayıldım canım daha önce görmedim herhalde çooooook tatlı yerim ben onun bandanasını serseri olmuş ha

hehehe serseri ama ben duru'yu biliyorum veee hastasıyım hele gözlerinin.bi kız bebek ancak bu kadar güzel olur(yani hepsi güzel ama seninki cidden bi başka) Allahım nazarlardan koru rabbim(nas ve felak okudum)

bakk ya ne güzelde oturmuş leğene poz veriyorkaydirigubbakcemile3 bandanamızda pek hawalı olmuş hawai bebişleri bunlarr

oy oy sarı böcüüü seni dilini yerim ben. tatlı kuşlar.
benim oğlumun alt sağ dişi patlamış sabah gördü babası ağlıyorum çok mutluyum.
bu ne inanılmaz bi his ya ufacık beyaz bi çıkıntı insanı bu kadar coşturur bu kadar hüzünlendirir mi???
Şükürler olsun ki anneyim teşekkür ederim Tanrım sana

hehehe serseri ama ben duru'yu biliyorum veee hastasıyım hele gözlerinin.bi kız bebek ancak bu kadar güzel olur(yani hepsi güzel ama seninki cidden bi başka) Allahım nazarlardan koru rabbim(nas ve felak okudum)

çok teşekkür ederim canım a.s. allah hepimizin yavrusunu esirgesin:Saruboceq:

buda gezmeye gitmedn önce babamızın işyerinin bahçesinde güneşlenirken

[/url][/IMG]

yemeye doyulmaz bunlar teyzoşu:)) ahh ahh sorma diyorum ki bu nasıl birşey ayy güldü ay dil çıkardı ayy mama yedi ayy döndü ne kadar güzel heyecanlarmış bunlarr, oğluşunun dişi hayırlı olsun insallahh darısı başımıza diyelim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…