Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

duru meleğe maşallah saçlarına yine bittim ben çok tatlı olmuş rabbim nazarlardan korusun

maaşallah kızına ikracım çok tatlı olmuş.yerim ben o cimcimeyi

ikracım saçları ne güzel olmuş maşallah kuzuşaa:))kaydirigubbakcemile3

amanda aman saşlara bak yerım ben bu fıstığı maşalallah çok tatlııııı

teşekkür ederiz teyzeleri sonunda bende kızımın saçlarını tavşan yapmayı başardım hihoyyyt uzadılar çok şükür rahat rahat yapabiliyorum artık tabi sadece reklamları izlerken :teytey:

dipsiz erteni komuş yine annesi:1closedeyes:hıh heç beğenmedik helede kırmızılarını kaydirigubbakcemile3

uzun zamandır bakamadım birsürü melek dolmuş burası tek tek yazmama gerek bile yoook kızlarımız birbirinden güzel erkeklerimiz çook yakışıklı hepsine kocamannn maşallahhhhhhh

ikra canım saoll şapkasını bugün aldık eşşek sıpasıı arabayla gezerken şapkayı atmış arabadan ne babası ne ben gördummm aradık taradık 200 metrekare ıçınde bulamadık şapkayııı yaa delı olduk hemen ne ara attı ne ara bırılerı aldııı yok olduu şapkaa yenısını aldık sonra nedemmmmdelikafadulden

dipsiz erteni komuş yine annesi:1closedeyes:hıh heç beğenmedik helede kırmızılarını kaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülü :sm_cool: sizede alıp yolayalım kırmızılardannn ucuza aldıkkk şekerımm saol bidenemmmm

aynen canım attı şapkayı bulamadık bıdee hayret bişi yer yarıldı içine girdiii ...evet ne yapacakları hiç belli olmuyorrr çocuklarınnnn:)

geyikte yazmıştım ama burayıda boş geçmeyeyelim eren paşaya kırmızılar çok yakışmış şapkasını yerim ben onun bian önce iyileşsin sarı kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…