• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

amin cnm.
valla çalışmlaraı devam ediyor.akşam üstü çıkardık 2 gündür hastaydı,diş çıkarıyor,ishali vardı.
parkta yürüdü gitti bi çocugun elindeki bonibona sarkti :)

çok geçmiş olsun canım bu havalar çarpıyor bizde yeni kurtulduk hastalıktan.
bak sen cimcimeye yaa yürümeyi öğrenmişte neler yapıyor :CüvCüv:

cress şimdiden taytmı giydiriyon kuzyya kızzz alıştırma bah önünü alamazsın sonra miniler mini mini şortlarrr benden sölemesi:1rolleyes::roflol::roflol:yerim taytının çiçekinii yeşil badisinii....kara üzüm çekirdeğininn....

şule sen erzincandamısınn annem erzincanlı dilekyolu köyünden sen içindensin sanırımm...kemaliyeden sonra gelen ilk köyy ismi değişmiş olabilirr...

senin bilgoşş maşallah yürüyorr hee maşallah onaaa...1 yaşına girince biizmkilerde yürürmükii...küçücükler daha düşünemiyorum bile.e..

maşallah annesii küccük patrolluk pek akışmışş...değişik her ortamıs eviyorlarr kurcalanacak ellenecek çok değişik şeyler oluyorr...çalışırken zor olsa gerek bebek..kim bakıyor kuzuya??

maşallah annesii küccük patrolluk pek akışmışş...değişik her ortamıs eviyorlarr kurcalanacak ellenecek çok değişik şeyler oluyorr...çalışırken zor olsa gerek bebek..kim bakıyor kuzuya??

teşekkür ederiz evet değişik her ortamı çok seviyolar babannesi bakıyo kızıma iş ile ev çok yakın 1 saatte bi 2 saate bi yanındayım yoksa çalışamazdım heralde bi saniye bile ayrı kalmak istemiyorum kızımdan ama hayat şartları işte :çok üzgünüm:

canı saolsun canın saolsun işin olsun çalış ..işi olmayanlar var canımm napacaksın çalış kızın için herşeyy..canınız saolsunn..

Back