Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

ay yirim onun ben ayaklarınııı
tekno büyümüş bu yakuşukluuu

kızlar yaa coşmuş burası, tüm bebişler çok şeker olmuş hangi birini sayayım
b&m teknolog pericik sizin yakışıklılar da olmasa hep kız burası walla
sizin küçük adamlara bayıldım bayıldım
biz 1 haftadır köydeydik, gelemedik, çok özledik
en kısa zamanda eklicem

:))) evett bende öle diyorum bakalımm..can yakmadan gerçek sevgiyi bulsun inşallah.))

bu düşüncenden dolayı tebrik ediyorum canım seni
çünkü genelde anneler oğulları can yaksın ama kızlarının canını kimse yakmasın diye düşünürler ya. sinir olurum bu felsefeye.

bu düşüncenden dolayı tebrik ediyorum canım seni
çünkü genelde anneler oğulları can yaksın ama kızlarının canını kimse yakmasın diye düşünürler ya. sinir olurum bu felsefeye.

aynen sinir olduğum için birde abur cubur sevgileri yalan bulduğum için yalanlada benim tosuncukların meleklerin işi olmasın istediğimdennn can yakmasınn..bir olsun tam olsunn...her çiçeğe konmasınnn....

bu arada saolun kızlarr..oğlum yakuşuklu maaleseff netceksemm çok isteyen olcakkkdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

az önce tutturdu çukakka diye elıne verdim öyle resım cektım yoksa aglıyor ziilloş yine bebişler harika gözüküyor bir sürü yakışıklı bir sürü güzel bebişimiz var hepsine allahım saglık dolu günler nasip etsinn

zeyna yirim onu ben maşşallhhh ne güzel bakmış öleee
ay çüçük bebeiş görünce oğlumun büydüğünü anlıyorum yoksa hep küçük gözüme koca danam :))))

maviş senin kızada maşallh elbisesini çok beğğnedimm cok ciic patikleride öyle ohh elinede almış cicolatasınıı tam tatlı olmuş yimelik bunlarrrr

bugün örgü giydik nerdeyse küçücük olmuş babaannesi ördürmüştü hiç giyilmedi olmasın diyee örgü giydik patikde var ama resimlerde görünmüyorr ama bugün bunlarlaydık..ha şapkada denek amaçlı takıldı daha doğmadan allmıştımm..acaba küçüldümü oda diyee..o idare eder yaza giyer:)

V

ay kıyamma niye ağlıyooo ooo ağlatmasana kıssss
dişimi zorluyo yawrummm

maşallah subnallah bütün bebişlere
gerçi benimki yanında sizinkiler abi-abla olmuşlar
olsun bizde büyüyeceğiz :ecrin_bebek:

ay kıyamma niye ağlıyooo ooo ağlatmasana kıssss
dişimi zorluyo yawrummm
aynen canımm maalesef zor çıkarıyorr sesszi bebek öle ağlıyo durmadann...çıksada oda bende kurtarsak diyecem ama dah çok var:>) çıkacak diş 2 ci geliyorr.:çok üzgünüm:

kıslar malum ben göreve başladım bugün ilk defa bu kadar ayrı kaldık balığımla senağlama
çok özledim :çok üzgünüm: onu.gelir gelmezde baktımki kargo gelmiş teyzesinden içinden de bu kıyafetler çıktı :) hemek giydirip ekleyeyim dedim süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…