How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

[ı]füsfüs kızına, gözlerine maşallah. Programı çözmüşsünüz işte :)
çiğdem senin kızınında gözlerine maşallah.
Ne güzel gözleri var ikisininde.
Tekno senin kızına da oğluna da maşallah. Kızın kocaman olmuş ne güzel
sana yardımcı da oluyordur...
[/ı]

Dudaklarını benzettim valla köfte dudakları...Ten olarak benzemiyorsunuz ama bakışlar felan benzettim ben:)

dscn0870ea5.jpg

w240.png

Buda babasıyla bu fotosunu çok beğeniyorum çok masum çıkmış yavrum
dscn0940ck0.jpg

w320.png

TEKNO CANIM İNŞALLAH BİRGÜN BENDE YAZaRIM BU KELİMELERİ ( Büyüyecek inşallah )

ÇİDO SENİN KUZUCUKLARINA DA MAŞALLAH, NE GÜZEL 1 KIZ 1 ERKEK GALİBA...

uykuzw2.jpg

Evet hayatım bi kız bir erkek.. Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın.. Olmayanlarada nasip etsin inşallah...

senace senin resim hangi markaa..yazdınmı kuzu göremedim yakın plan çok güzel çekmiş..

çiğdemcim oğlun çok tatlı maşallah..sarıyken esmer olmuş bu kuzu kııı nasıl başardın ...

senace kızın gözleri kara üzüm gibi pek tatlı maşallahh.

senace senin resim hangi markaa..yazdınmı kuzu göremedim yakın plan çok güzel çekmiş..

çiğdemcim oğlun çok tatlı maşallah..sarıyken esmer olmuş bu kuzu kııı nasıl başardın ...

senace kızın gözleri kara üzüm gibi pek tatlı maşallahh.

Evet senace makinasının markasını bende öğrenmek istiyorum...Kız çok çok güzel ama makinada çok güzel çözünürlük var süpper bişey...
Tekno hele doğduğu zamanla 1 yaş arası daha bi sarıydı..Ama şimdi beyaz ten, siyah saç tam sevdiğim gibi oldu.. Önce babaya benziyordu ama artıkım bana benziyor..hihoyyyt

valla çiğdem ben çok uğraştım ama bi tanesi bile bana benzemiyor varsa bir sırrı ver diyecem ama sezonu kapadık bacımm:)))) 3 de sıfırr çok şanslıyım demi:)))

çiğdem senin kızının gözleri de çok güzel oğluşun da maaş. tam benim istediğim bu işte yaa. ne güzel Allah bağışlasın:nazar:

tekno senin kızı ilk defa gördüm ben maaşallah gerçekten çok can yakıcak belli...:nazar:

saol febi canımm ev et çok güzelde mızmızız çokcaaa...seni gören 40 koyun veriri huyunu gören zırt diye bırakır gider diyorum ben ona:)))) babasıda köşe başı dükkan verecek kızımı alana..ancak çekerlermiş mızmızığını:)))

kızlar senacenin makine sony cybershot w120
nerden biliyorum? çünkü sordum ve aynından aldım, bizimki de iyi çekmiyordu
ilerde defne bize kızmasın bunlar ne biçim soluk foto demesin dedim
tavsiye ediyoruz
yorumlarınıza da çok teşekkür ederiz

füsfüsm saol canımm...ben çocukların beraber resmini koyam...sizde kıskanın üçleyin anacım:))

makineyi bakacağım yakın çekim benimki iyi çekmiyorr oyüzden istiyorum bendee.. saoll...

ay ay arkedeşimizde büymüşş yaaa
yarın arabalarımızı alıp geliyoruz size tekno bacımm:))))

Back