How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

çok şekersiniz kızlar yaa
ben de sizin bebişlerin cicilerini kıskanıyorum, bizim o kadar değişik cicimiz yok
bi de fotolarınızı kıskaniyorum, ben öyle yapamıyorum sizinkiler gibi değişik değişik
ay çok kıskanç gördüm kendimizi:))

alveriej3.jpg

senACE SEN KENDİNE BAK BACIM SENİN KIIZ TIRMANMIŞ HER YERE BENDE ONU KISKANDIM:))))))))VALLA BİZİMKİ Bİ DÖTÜNÜ KALDIRA BİLSEE NELER YAPACAKTA KALDIRAMIYOR KOCA DÖTÜNÜ...KIYAFETLER SÜPER YAA KIZININ TURUNCUYU KOTU ÇOK SEVERİMM..GEL BİR HAFTALIĞINA BEBEKLERİ DEĞİŞİEKK BEN BİRAZ YİYİM KUZUNU:))))))))

GEL BACIM GEL.
VEREMEM KIZIMI AMA, SENİN HATRIN İÇİN DENERİM.
YA DA ŞÖYLE YAPALIM.
YA BEN SİZE GELEYİM, YA DA SİZ BİZE :)
HAMMM YAPALIM CANAVARLARI. :içelim:

BENDE TURUNCU SEVERİM,
ASLINDA HER RENGİ SEVERİM. naniknanik

ayyy ben bunları yerim yaaa maşallah hepsine tek tek valla....ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN...
bu arada senacecim yaaa senin meleği kuzenimin kızı var şu an 4 yaşında ama ona çok benzetiyorum nedense..resim ekliyorum bak bakalım sencede benziyormu...
19022007009rx9.jpg

w1280.png

19022007016lt6.jpg

w1280.png

çok şekersiniz kızlar yaa
ben de sizin bebişlerin cicilerini kıskanıyorum, bizim o kadar değişik cicimiz yok
bi de fotolarınızı kıskaniyorum, ben öyle yapamıyorum sizinkiler gibi değişik değişik
ay çok kıskanç gördüm kendimizi:))

SEN GÖNDER ARKADAŞIM BANA, BEN SENİN PRENSESİNE DE YAPARIM CİCİ FOTOĞRAFLAR...
KIYAFET KONUSUNA GELİNCE iSTANBUL'da OLDUĞUMUZ İÇİN BİRAZ ŞANSLIYIZ.
BUGÜN DIŞARI ÇIKTIK, SÜPER İNDiRİMLER BAŞLAMIŞ.
DURUM BÖYLE OLUNCA HEM BEN ALIYORUM, HEM ÇEVREMİZDEKİLER HEDİYE ALIYOR...
EKONOMİK OLMASA NERDEEEEE ...:utangac:

ÖPTÜM SİZİ KOCAMAN...

ÖZLOŞ CANIM, KIZLARIN İKİSİDE SERT BAKIŞLI AMA, SİZİNKİNİN GÖZLERİDE PEK BİR ALBENİLİ...
MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN.

İLK ETAPTA ASIK SURATLARINI BENDE BENZETTİM
sırnaşık şey

valla ilk gördüğümden beri hep söyliyeceğim unutuyorum şekerim....saçları uzun şimdi çok güzel bir kız oldu teyzesi.
maşallah hepsine çok şekerler bu arada....

füsfüsüm program var photoscape photoshine bunları indir canımm send eyaparsın defneciğin resimleri yok yapamam dersen bana gönder veya albüme ekle ben hallederim kuzumun resimlerini.

özlemcim valla süper bir benzerlik varr az daha büyüsün çok daha benzerler bencee.

senace sen durmadan kuzuya kıyafetmi alıyo n ne datlu kıyafetler ölee..valla ben bakmaya kıyamıyorumm...........

füsfüsüm program var photoscape photoshine bunları indir canımm send eyaparsın defneciğin resimleri yok yapamam dersen bana gönder veya albüme ekle ben hallederim kuzumun resimlerini.

özlemcim valla süper bir benzerlik varr az daha büyüsün çok daha benzerler bencee.

senace sen durmadan kuzuya kıyafetmi alıyo n ne datlu kıyafetler ölee..valla ben bakmaya kıyamıyorumm...........

ALIYORUM ve HEDİYE DE ÇOK GELİYOR.
BUGÜN WENICE den 4 YTL ye BADİ ALDIM ÇOK ŞEKER.
DAHA BİR SÜRÜ CİCİ ALDIM.
GÖRSEN BAYILIRSIN.
İNDİRİMLER SÜPER BURADA, BU HAFTAYI KAÇIRMAMAK LAZIM.
ŞANSIMIZA HAVA DA GÜZELDİ.

BENDE 12-18 -24 AY CİCİLERDE ALDIM. BU SENE GİYECEKLERİ VAR.
SENEYE DE GİYSİN :)
AHHH BiRDE ÇOOOK PARAM OLSA
delikafadulden

biz de anneme gelirken lcw nin kocaman bir mağazasına girdik karabükte
o 60 tllik astronotlar bile 25 e düşmüş, ordan birşeyler aldım kızıma
bir de seneye kış ne kadar olacak kestiremediğimden pek almak istemedim, başlarda çok hızlı büyüdü bizimki
özloş yeğenin çok tatlı maşallah, gözlerine sert ifadesine bayıldım, senaya da benziyor hakkaten
teknocum o programları inidridm, yapıyorum ama şu son gönderdiklerinizden olmuyo benim photoshine eski mi acaba
sadece çerçeve modelleri var, her kutuya aynı resmi koyuyor bir de

biz de anneme gelirken lcw nin kocaman bir mağazasına girdik karabükte
o 60 tllik astronotlar bile 25 e düşmüş, ordan birşeyler aldım kızıma
bir de seneye kış ne kadar olacak kestiremediğimden pek almak istemedim, başlarda çok hızlı büyüdü bizimki
özloş yeğenin çok tatlı maşallah, gözlerine sert ifadesine bayıldım, senaya da benziyor hakkaten
teknocum o programları inidridm, yapıyorum ama şu son gönderdiklerinizden olmuyo benim photoshine eski mi acaba
sadece çerçeve modelleri var, her kutuya aynı resmi koyuyor bir de

belki olabilir ama, bizimde photoshıne her kutuya aynı fotoyu koyuyor.
Farklı resşmlerin olduğu program photoscape canım...

offf teknoloji özürlüyüm bu konuyla sizi çok meşgul ettim yaaa
kusuruma bakmayın artk sormaya utanıyorum
photoscape de öyle kelebekler çiçekler böcekler bulamadım ben

offf teknoloji özürlüyüm bu konuyla sizi çok meşgul ettim yaaa
kusuruma bakmayın artk sormaya utanıyorum
photoscape de öyle kelebekler çiçekler böcekler bulamadım ben

sağ üstte düzenle linki var.
Oraya tıkladığında fotoğraflar ekranda altta home, nesne gibi kutular var o kısımdan yapıyoruz...

Back