bugün ayrılık vakti geldi.. içim cok acıyor..

"Fedakarlık" dediğin, karşılıklı olmalı.
Bir taraf bir şeyleri "feda" ediyorken;
Diğer taraf "kar" ediyorsa,
Ona fedakarlık değil ticaret denir..

Aynen yaz gönder.

merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, tahamulsuz, sinirli her dedıgımı yanlış anlayan, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Kimse kımsenın ailesini sevmek zorunda degıl lakın saygı esastır. ki kv bana laf etse bile asla etmezdım saygısızlık... Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..
o ayrılık vakti için geç bile kalmışsınız...annenize bugün bağıran adam sizi mutlu edecek sanıyorsanız hayal görüyorsunuz.

merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, tahamulsuz, sinirli her dedıgımı yanlış anlayan, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Kimse kımsenın ailesini sevmek zorunda degıl lakın saygı esastır. ki kv bana laf etse bile asla etmezdım saygısızlık... Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..

merhaba arkadaşım,

öncelikle allah yardımcın olsun. umarım bu durumları atlatırsın. hayat bir kumar.. herşey düzelebiliyor da düzelmeyebiliyorda. ben evlendikten sonra bu durumları yaşadım ve benimki düzelmiyor düzelmeyecek. zaten anlayışlı insan kendini en başından belli ediyor. şu an çok mutsuzsun ama daha sonradan inş karşına daha iyi birisi çıktığında hepsini unutcaksın buna inan.

merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, tahamulsuz, sinirli her dedıgımı yanlış anlayan, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında dabu noktadayız. Kimse kımsenın ailesini sevmek zorunda degıl lakın saygı esastır. ki kv bana laf etse bile asla etmezdım saygısızlık... Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..
emin ol evlenince daha kötü olurdu ayrılman en doğrusu .bugün böyle yapan yarın neler yapmaz

emek verdiyseniz vicdanınız rahatsa hala düzelmıyorsa boşanın canım kötü bir şey değil artık bu

Şu an içinin ne kadar acıdığını hissedebiliyorum. Çok üzülüyorsun ama akıllıca da davranmışsın. Bu evrede en çok can acıtansa anılar...Düşünmemeye çalış diyeceğim de nasıl diyeceksin, şahsen benim de yürüdüğüm yol, avmler,sinemalar, sevdiği yemek, program vs. aklıma geldikçe bir şeyler bana onu anımsattıkça kalbim acıyor. Arkadaşların da dediği gibi tek gereken şey sabır, onu da sana getirecek olan zaman canım... meşgale bul, kitaplar, dergiler,kurslar yani hobiler edin. Yardımcı olacaktır. Böylece yaptığının da ne kadar doğru olduğunu anlamış olursun. Allah yardımcımız olsun. Ben de ayrılık yaşıyorum ve kolay olmadığının da çok çok farkındayım...

inşallah canım..kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil lakin saygı esastır bana göre çünkü o adamlar beni okutmak için gece gunduz çalıştılar bunu hak etmediler...

Helal olsun sana Senin gibi evlat nasip etsin Rabbim sanada .. Esimi cok seviyorum cok iyidir ama hic unutamiyorum hastalandigimda gece yarisi kardesim kac km uzaktan gelip hastaneye goturdu araban inince yuruyemedigim icin kucaginda tasidi!!Esimde oyle izledi arkamizda dolandi.. Anne baba kardes baska efendim baska....

inşallah canım. bana şimdi mesaj attı elaleme rezil olacağım sen gerçek sevmemişsin annenle mutlu ol otur diye
Yeterince sevgi dolu bi adam olsa elaleme rezil olacagını değil seni kaybettiğini düşünür bi çare çözüm arayışına girerdi canım. Sen enn doğru kararı vermişsin. Bu tarz seyler evlenince duzelmez dahada berbat bi hal alır. Ne sevgı kalır ne saygı tıksınırsın hatta beraber gecen her andan. Duygusal muzıkler dınleme tek basına kalıp dusunmeye fırsatın olmasın dısarı cık tatıle cık vs vs kendını dınleme ama. En dogru kararı verdim de sorgulama daha fazla. Cunkı su an dyguların cok baskın. Umarım cabuk atlatırsın

Gercekten tebrik ederim cok güçlü yapiniz olgun bir kisiliginiz var ben zamaninda bunu yapamayip evlendim sonuc bosandim daha fazla aci cektim hem evliligimde hemde bosanma asamasinda hemde bosandiktan sonra dul olmanin vermis oldugu durumda daha fazla aci.

Burada anasina babasina hakaret eden tiplerle evlenen, babasini doven kocasini "kocamdir affettim" diyen kadinlar var. Siz hayirli bir evlatsiniz, Allah bunun karsiligini kat kat verir size.

Ayrica emin ol nisanlin duzelmeyecek aksine daha beter olacakti. En dogru karari verdin ve asla pisman olmayacsksin.

Burada anasina babasina hakaret eden tiplerle evlenen, babasini doven kocasini "kocamdir affettim" diyen kadinlar var. Siz hayirli bir evlatsiniz, Allah bunun karsiligini kat kat verir size.

Ayrica emin ol nisanlin duzelmeyecek aksine daha beter olacakti. En dogru karari verdin ve asla pisman olmayacsksin.

anneme yaptığı zoruma gıttıı ben olsam kv ne derse desin ne sesimi yukseltırdım ne de bır sey derdim cunku o eşimin annesi olacaktı onu üzmek istemezdımki anneler kutsaldır

Gercekten tebrik ederim cok güçlü yapiniz olgun bir kisiliginiz var ben zamaninda bunu yapamayip evlendim sonuc bosandim daha fazla aci cektim hem evliligimde hemde bosanma asamasinda hemde bosandiktan sonra dul olmanin vermis oldugu durumda daha fazla aci.

Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah az da olsa anlıyorum ben sızı... cok sagolun

Yeterince sevgi dolu bi adam olsa elaleme rezil olacagını değil seni kaybettiğini düşünür bi çare çözüm arayışına girerdi canım. Sen enn doğru kararı vermişsin. Bu tarz seyler evlenince duzelmez dahada berbat bi hal alır. Ne sevgı kalır ne saygı tıksınırsın hatta beraber gecen her andan. Duygusal muzıkler dınleme tek basına kalıp dusunmeye fırsatın olmasın dısarı cık tatıle cık vs vs kendını dınleme ama. En dogru kararı verdim de sorgulama daha fazla. Cunkı su an dyguların cok baskın. Umarım cabuk atlatırsın

umarım canım umarım.. Allah buyuk boşanıp ikimize de yazık olacaktı ki cıdden boşanma olurdu nereye kadar oyle olacak demekki anlasamıyomusuz olmuyormuş demek ki

Helal olsun sana Senin gibi evlat nasip etsin Rabbim sanada .. Esimi cok seviyorum cok iyidir ama hic unutamiyorum hastalandigimda gece yarisi kardesim kac km uzaktan gelip hastaneye goturdu araban inince yuruyemedigim icin kucaginda tasidi!!Esimde oyle izledi arkamizda dolandi.. Anne baba kardes baska efendim baska....

amin cumlemıze amin.. aile bambaşka el gider ama tek gitmeyecek ailedir. cok sagolun sıze de hayırlı evlat nasıp etsin

X