- 9 Ekim 2019
- 25
- 9
- 86
- 36
- Konu Sahibi didemazel2012
-
Umarım ameliyatınız başarılı geçmiştir.Bugün iki kez ertelenen burun ameliyatımı Gazi üniversitesinde oluyorum. Serhat hoca ameliyatımı yapacak,umarım sorunsuz ve güzel geçer.
Ameliyattan çıkıp biraz toparladıktan sonra sizinle deneyimlerimi paylaşırım.
Görüşmek üzere
Geçmiş olsunn :) Sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyoruz.Bugün iki kez ertelenen burun ameliyatımı Gazi üniversitesinde oluyorum. Serhat hoca ameliyatımı yapacak,umarım sorunsuz ve güzel geçer.
Görüşmek üzere
Cnm selam çok geçmiş olsun . Son durumuzun nedir iyi misiniz ?Bu arada çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için darısı başınıza
merhaba geçmiş olsun ne kadara ameliyat oldunuz acabaBugün iki kez ertelenen burun ameliyatımı Gazi üniversitesinde oluyorum. Serhat hoca ameliyatımı yapacak,umarım sorunsuz ve güzel geçer.
Görüşmek üzere
evet bende çok merak ettim cevaplarsanız sevinirimmerhaba geçmiş olsun ne kadara ameliyat oldunuz acaba
Merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum ?Doktor arıyorum memnun kaldınız mı nasıl oldu burnunuz istediğiniz gibi mi ?Yardımcı olursanız çok sevinirim :)Bugün iki kez ertelenen burun ameliyatımı Gazi üniversitesinde oluyorum. Serhat hoca ameliyatımı yapacak,umarım sorunsuz ve güzel geçer.
Görüşmek üzere
Geçmiş olsun. Şekil olarak Memnunsunuz yani burnunuzdan çok sevindim. Ne kadar ödediniz? Özelden fotoğraf atmanız mümkün mü?Merhaba ben serhat bey den de hastaneden de çok memnunum hic sorun yaşamadım. Maddi olarak da sarmadı bizi o yüzden tavsiye ederim
Memnun kaldınız mı ?İstediğiniz gibi mi oldu?Ne kadar fiyat ödediniz?Merhaba ben serhat bey den de hastaneden de çok memnunum hic sorun yaşamadım. Maddi olarak da sarmadı bizi o yüzden tavsiye ederim
Evet sekil olarak da memnunum zaten cok doğal olsun istiyordum, söylemesem kimse anlamaz. 1650 tl ödedikGeçmiş olsun. Şekil olarak Memnunsunuz yani burnunuzdan çok sevindim. Ne kadar ödediniz? Özelden fotoğraf atmanız mümkün mü?
Özelden atar mısınız fotoğrafınızı rica etsem Serhat hocanın yaptığı burunları hiç görmedim.Bir de siz ne zaman görüştünüz ne zamana ameliyat günü verdi ? Geç veriyor mu ?Evet sekil olarak da memnunum zaten cok doğal olsun istiyordum, söylemesem kimse anlamaz. 1650 tl ödedik
Serhat bey plastik cerrahi polikinliğinde mi?Evet sekil olarak da memnunum zaten cok doğal olsun istiyordum, söylemesem kimse anlamaz. 1650 tl ödedik
Ben aslında geçen yıl ocakta almıştım randevuyu martta olacaktım pandemi olunca ertelendi,sonra kasımda olacaktım covid oldumÖzelden atar mısınız fotoğrafınızı rica etsem Serhat hocanın yaptığı burunları hiç görmedim.Bir de siz ne zaman görüştünüz ne zamana ameliyat günü verdi ? Geç veriyor mu ?
Ay çok geç olmuş gitsem 1-2 aya verirler mi acaba.Şey acaba burnunuzu özelden atma şansınız var mı rica etsem ? Serhat hocanın yaptığı burunları hiç görmedim de ben.Rica etsem atar mısınız?Ben aslında geçen yıl ocakta almıştım randevuyu martta olacaktım pandemi olunca ertelendi,sonra kasımda olacaktım covid oldumaralıkta gittim şubata gun verdiler sonunda oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?