tampon olduğu için nefes almanız şuan zor sanırım..fotoğraf paylaşmanız mümkünmü özeldenMerhaba sonunda bugün ameliyat oldum. Önceki konuma yazmıştım. Doktorum Doç. Dr. Gürcan Aslan. Şuan hastanedeyim. Tuzlu su gibi bir şey sıkıyoruz burnuma yarım saatte bir. Fazla ağrım yok. Öğlen 12 de çıktım ameliyattan. Burnumun üzerinde sert bir cisim ile bandaj var sadece. Burnumun içinde silikon tampon var galiba . İyileşme sürecinde buradan fikir alışverişi yapmak fena olmaz. Değişmeleri paylaşacağım.
Teşekkürler inşallahÇok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi bir burun olur.
silikon bir aparat var sağ delikten ucu görülüyor. Ne olduğuna emin olamadım. Delikten hava alıyorum azda olsa. Tuzlu su da geçiyor ama o aparat ne yarın öğreneceğim :) şuan üst tarafı bandajlı şekil belli değil hiç. Resim atsamda fikir vermez sana. Birde benim kıkırdak ekleyerek doldurma yaptı burnumda eksik vardı herkesin kemer olan yerde bende biraz çukurluk vardı.tampon olduğu için nefes almanız şuan zor sanırım..fotoğraf paylaşmanız mümkünmü özelden
Benim en merak ettigim konuyu sorayim size bu anasteziden sonra uyanma nasil oluyor ne kadar sonra ayiliyorsunuz ilk nasil hissediyorsunuz anlatirmisiniz nasil olsa bugun uyumazsiniz en korktugum sey o durum cunku
Benim en merak ettigim konuyu sorayim size bu anasteziden sonra uyanma nasil oluyor ne kadar sonra ayiliyorsunuz ilk nasil hissediyorsunuz anlatirmisiniz nasil olsa bugun uyumazsiniz en korktugum sey o durum cunku
Başını hep yukarda tutmanız ve eğilmemeniz çok öenmli ilk 2 gün hatta 3 gün ben sürekli jel buz koydum hiç eğilmedim öyle ki artık boynum tutlmuştu hep dik durmaktan :)) buz morarmayı önlüyor dediğim gibi birde bana doktorum hep soğuk buhar yaptırdı her 1 saatte bir 2 gün boyunca hastaneden taburcu olana kadar oda çok rahatlatıyor :) üzerindeki sert cisim atel burnunuzun kaymadan kaynamasını ve sabit durmasını sağlıyor :) içindekilerde tampon artık silikon kullanılıyor çoğunlukla onları eriyen tampon değilse doktorunuz bi hafta sonra üzerindeki atelle beraber alıcaktır :) ama ben hiç sprey kullanmadım bende ihtiyaç kalmadı ilk günden sorey kullanmanıza şaşırdım hiç duymamıştm doğrusu :)Merhaba sonunda bugün ameliyat oldum. Önceki konuma yazmıştım. Doktorum Doç. Dr. Gürcan Aslan. Şuan hastanedeyim. Tuzlu su gibi bir şey sıkıyoruz burnuma yarım saatte bir. Fazla ağrım yok. Öğlen 12 de çıktım ameliyattan. Burnumun üzerinde sert bir cisim ile bandaj var sadece. Burnumun içinde silikon tampon var galiba . İyileşme sürecinde buradan fikir alışverişi yapmak fena olmaz. Değişmeleri paylaşacağım.
Sprey değil aslında tuzlu su çözeltisi şırınga ile sıkıyorum içerideki kan aksın donmasın diye ama kurumaya devam ediyor. Evet silikon tamponmuş :) bugün taburcu oldum, yarın tamponları çıkaracak doktorum uzun tutmayacağını söyledi.gelecek çarşamba da sargıladı açacak ve bant yapıştıracakmış. Soğuk buhar makinesi evde var bende deneyim iyi gelir belki :) morarma olmadı bende de neyseki şuan tek problemim burnumun içinde kuruyan kanlar. Fikri olan yazarsa sevinirim gerçekten.Başını hep yukarda tutmanız ve eğilmemeniz çok öenmli ilk 2 gün hatta 3 gün ben sürekli jel buz koydum hiç eğilmedim öyle ki artık boynum tutlmuştu hep dik durmaktan :)) buz morarmayı önlüyor dediğim gibi birde bana doktorum hep soğuk buhar yaptırdı her 1 saatte bir 2 gün boyunca hastaneden taburcu olana kadar oda çok rahatlatıyor :) üzerindeki sert cisim atel burnunuzun kaymadan kaynamasını ve sabit durmasını sağlıyor :) içindekilerde tampon artık silikon kullanılıyor çoğunlukla onları eriyen tampon değilse doktorunuz bi hafta sonra üzerindeki atelle beraber alıcaktır :) ama ben hiç sprey kullanmadım bende ihtiyaç kalmadı ilk günden sorey kullanmanıza şaşırdım hiç duymamıştm doğrusu :)
Merhaba sonunda bugün ameliyat oldum. Önceki konuma yazmıştım. Doktorum Doç. Dr. Gürcan Aslan. Şuan hastanedeyim. Tuzlu su gibi bir şey sıkıyoruz burnuma yarım saatte bir. Fazla ağrım yok. Öğlen 12 de çıktım ameliyattan. Burnumun üzerinde sert bir cisim ile bandaj var sadece. Burnumun içinde silikon tampon var galiba . İyileşme sürecinde buradan fikir alışverişi yapmak fena olmaz. Değişmeleri paylaşacağım.
Kabuk bağlıyor yaralar işte bi nevi iyileşme süreci başlıyor gibi düşün benim 2 . Haftam kabklar var hala kendiliğinden iyileştikce düşüyorSprey değil aslında tuzlu su çözeltisi şırınga ile sıkıyorum içerideki kan aksın donmasın diye ama kurumaya devam ediyor. Evet silikon tamponmuş :) bugün taburcu oldum, yarın tamponları çıkaracak doktorum uzun tutmayacağını söyledi.gelecek çarşamba da sargıladı açacak ve bant yapıştıracakmış. Soğuk buhar makinesi evde var bende deneyim iyi gelir belki :) morarma olmadı bende de neyseki şuan tek problemim burnumun içinde kuruyan kanlar. Fikri olan yazarsa sevinirim gerçekten.
Teşekkür ederim inşallah. Merak etme korktuğumuzdan daha rahat geçiyor.Hayırlısı olsun canım çok sevindim darısı inşallah benim başıma
Burun ucun tampon falan varken havada gibi duruyor muydu seninde? Şuan o sebepten sanırım biraz havada gibi yada bana öyle geliyor delikleri görüyorum sanki net şekilde. Gerçi çevremdekiler sana öyle geliyor dedi. Doktorum da tampon ve sargılardan dedi. Şuan aslında tek korkum eklenen kıkırdak.inşallah sorunsuz kaynar yerine. Doktorum merak etme dedi ama insan ediyor :)Kabuk bağlıyor yaralar işte bi nevi iyileşme süreci başlıyor gibi düşün benim 2 . Haftam kabklar var hala kendiliğinden iyileştikce düşüyor
Teşekkür ederim inşallah. Merak etme korktuğumuzdan daha rahat geçiyor.
Burun ucun tampon falan varken havada gibi duruyor muydu seninde? Şuan o sebepten sanırım biraz havada gibi yada bana öyle geliyor delikleri görüyorum sanki net şekilde. Gerçi çevremdekiler sana öyle geliyor dedi. Doktorum da tampon ve sargılardan dedi. Şuan aslında tek korkum eklenen kıkırdak.inşallah sorunsuz kaynar yerine. Doktorum merak etme dedi ama insan ediyor :)
Evet bende aynı durumdayım :) bugün tamponlar çıktı rahatladım. Çarşamba günü de atel alınacak. Şimdi bile hafifledim epey :)Aaa evet ytabiki duruyordu alttan bakınca piramit gibi duruyodu bide dedim ki ben tampon ve üstündeki atel varken heralde bunlar burnumdan çıkınca benim ucu domuzcuk gibi olucak :) o kadar havada duruyodu ama üstündeki atel alınınca iniyo o korkma yani :) şöyle düşün atel varken kemiklerin kaynıo yeni şeklini alıo sabit tutması lazım burnunu o alçının :)
Canım geçmiş olsun aynı anda ameliyat olduk ama sen daha iyisin ben feci şekilde kötü haldeyim :)))Merhaba sonunda bugün ameliyat oldum. Önceki konuma yazmıştım. Doktorum Doç. Dr. Gürcan Aslan. Şuan hastanedeyim. Tuzlu su gibi bir şey sıkıyoruz burnuma yarım saatte bir. Fazla ağrım yok. Öğlen 12 de çıktım ameliyattan. Burnumun üzerinde sert bir cisim ile bandaj var sadece. Burnumun içinde silikon tampon var galiba . İyileşme sürecinde buradan fikir alışverişi yapmak fena olmaz. Değişmeleri paylaşacağım.
Geçmiş olsunn hayırlı olsun. Hayırdır neyin var morluk mu oldu? Ya bende az önce dolaba çarptım çok acıdı bir şey olmuş mudur acaba nazar değdirdim kendime iyiyim diye diye :/Canım geçmiş olsun aynı anda ameliyat olduk ama sen daha iyisin ben feci şekilde kötü haldeyim :)))
Canım geçmiş olsun bir şey olmaz benimde dün atrl varken elim çarptı burnuma :) ya ben çok şiştim canım açık ameliyattı dikişlerim sızlıyor burnum tıkandı oksijen suyuyla açmaya çalıştık çok acıdı bıraktık yüzüm zaten tanınmıcak halde şiş ve pancar gibiGeçmiş olsunn hayırlı olsun. Hayırdır neyin var morluk mu oldu? Ya bende az önce dolaba çarptım çok acıdı bir şey olmuş mudur acaba nazar değdirdim kendime iyiyim diye diye :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?