- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Herseyi cok irdeledim cok arastirdim bi cok dontorla gorustum icime sinenler oldu kafam da karisti ama maddi gucum icime sinenlere yetmedi derken hep erteledim hep zamani degil demekki dedim
Sonra burda gezinirken esabil eker yorumlarini fiyatini resimleri gordum aaa iyiymis bi gorusuyum dedim hersey oyle hizla gelirtiki gorustum evrak tamamladim ve hemen ameliyat
Doktora istedigim burun resminide yine bu sitenin albumler bolumunden buldum
AMELIYAT GUNUM GELMISTI..
hala cok tedirgindim benim burnum sarkik ve ince uzundu korkum deliklerin yine kocaman kalmadiydi yandan bakinca icleri gorunuyodu doktora cok guzel anlattim tum rahatsiz oldugum seyleri
Ameliyatim aksam 6.30 da oldu banyo yaptim gitmeden yanima kiyafet aldim dudak kremi aldim morluklar icin arnica krem aldim terlik aldim ve sac tokasi aldim olacaklara tavsiyem ise cantaniza icecek bisey koyun ve yumusak cignemeyi cok gerektirmeyecey atistirmalik muz iyi oluyor hem tok tutuyor ameliyattan sonra icin
Sonra ameliyathanrye gittik cok sakindim e isin aslinda en rahat kismi anestezi damar yolundan bi igneyle uykuya daliyosun uyandigimds hersey bitmis odama gelmistim anne cok aciyo diyerek uyandim evet agrim vardi bi agri kesici verdiler serumla
Sonra arnica kremi surup ustune buz uyguladik cok usunuyor ilk cikinca annem guzelce sardi sarmaladi
3 saat sonra mosmor oldum gozlerim balon gibiydi ama 3 gune attim hepsini simdi tum asamalari size resimle atiyorum bu sitenin bana cok faydasi oldu bende herkese yardimci olmaya hazirim
Evime sabah ciktim 2 yasindaki kizim ilk kez ayri kaldi benden o hastanede yattigim gece
Biraz zorlandim yalan yok ilk 3 gun agri arti nefes alamama deli oldum arveles ictim o baya rahatlatti veeee en deli oldugum sey burnum bildigin delikler gozuken bi domuz buruncuk olmustu tabiki biliyodum inecek icinde tampon var diye oyle ama bi yandands ya inmezse kafamda deli sorular..derken 5.gun tampon cikti morluklar yeserdi rahat nefes aliyordum ve domuz buruncuk duzeliyordu 10 gun alci cikti ve ben sok
Hersey tam tarif ettigim gibiydi mutluydum hemen mesaj yazdim ellerine saglik ok mutluyum diye
Tabiki cok sis odem var ucunda ozellikle ama bu halini cok sevdim insallah cok degismez diyorum burun deliklerinde hafif esitsizlik var oda odemdenmis gecermis cok uzattim baymadan burda kesiyim sorulari seve seve cevaplarim
Son düzenleme: