• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun ameliyat oldum buda benim hikayem

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
IMG_20161023_124739.png IMG_20161023_124653.png IMG_20161023_124919.png IMG_20161023_125039.png photostudio_1477143476605.jpg
Herseyi cok irdeledim cok arastirdim bi cok dontorla gorustum icime sinenler oldu kafam da karisti ama maddi gucum icime sinenlere yetmedi derken hep erteledim hep zamani degil demekki dedim
Sonra burda gezinirken esabil eker yorumlarini fiyatini resimleri gordum aaa iyiymis bi gorusuyum dedim hersey oyle hizla gelirtiki gorustum evrak tamamladim ve hemen ameliyat
Doktora istedigim burun resminide yine bu sitenin albumler bolumunden buldum

AMELIYAT GUNUM GELMISTI..
hala cok tedirgindim benim burnum sarkik ve ince uzundu korkum deliklerin yine kocaman kalmadiydi yandan bakinca icleri gorunuyodu doktora cok guzel anlattim tum rahatsiz oldugum seyleri
Ameliyatim aksam 6.30 da oldu banyo yaptim gitmeden yanima kiyafet aldim dudak kremi aldim morluklar icin arnica krem aldim terlik aldim ve sac tokasi aldim olacaklara tavsiyem ise cantaniza icecek bisey koyun ve yumusak cignemeyi cok gerektirmeyecey atistirmalik muz iyi oluyor hem tok tutuyor ameliyattan sonra icin
Sonra ameliyathanrye gittik cok sakindim e isin aslinda en rahat kismi anestezi damar yolundan bi igneyle uykuya daliyosun uyandigimds hersey bitmis odama gelmistim anne cok aciyo diyerek uyandim evet agrim vardi bi agri kesici verdiler serumla
Sonra arnica kremi surup ustune buz uyguladik cok usunuyor ilk cikinca annem guzelce sardi sarmaladi
3 saat sonra mosmor oldum gozlerim balon gibiydi ama 3 gune attim hepsini simdi tum asamalari size resimle atiyorum bu sitenin bana cok faydasi oldu bende herkese yardimci olmaya hazirim
Evime sabah ciktim 2 yasindaki kizim ilk kez ayri kaldi benden o hastanede yattigim gece
Biraz zorlandim yalan yok ilk 3 gun agri arti nefes alamama deli oldum arveles ictim o baya rahatlatti veeee en deli oldugum sey burnum bildigin delikler gozuken bi domuz buruncuk olmustu tabiki biliyodum inecek icinde tampon var diye oyle ama bi yandands ya inmezse kafamda deli sorular..derken 5.gun tampon cikti morluklar yeserdi rahat nefes aliyordum ve domuz buruncuk duzeliyordu 10 gun alci cikti ve ben sok
Hersey tam tarif ettigim gibiydi mutluydum hemen mesaj yazdim ellerine saglik ok mutluyum diye
Tabiki cok sis odem var ucunda ozellikle ama bu halini cok sevdim insallah cok degismez diyorum burun deliklerinde hafif esitsizlik var oda odemdenmis gecermis cok uzattim baymadan burda kesiyim sorulari seve seve cevaplarim

Son düzenleme:
Herkesin ayni kolaylikta gecmiyor iste 2 kere dogum yaptim boyle zorlanmadim sabah olcak daha hic uyumadim morluklar artti guya arnica krem aldik bide en iyisi diye tamammen bunyeyle alakali buzda koydum surekli dudaklarim agzim kupkupu evime bi gideydim zaman durdu sanki

Kesinlikle cilt tipiyle alakalı benim bi tanıdığım 24 saat boyunca buz koymuştu maske gibi gözünü saran morlukları vardı sonra arnica krem kullandı kiraz sapı demledi demledi içti şişlikleri geçsin diye ama banamısın demedi. Ben belki bi iki saat tutmuşumdur buzu sonra bıraktım hemşireler şişersin morarırsın diye gelip gidip buz koymamı söylediler çok rahatsız ediyordu morarırsa morarsın ben istemiyorum dedim ve koymadım sabah hemşireler geldiğinde şaşırmışlardı hiç morarıp şişmediğim için. Bence fazla uğraşma şişeceği moraracağı varsa olsun bir hafta sonra kendiliğinden geçer hızla iyileşiyor merak etme. Geçmiş olsun :)

Doktorda dedi derin cok cok ince arti cok et almislar icinden ondanmis bu kadar morarma biraz fazla kanaman oldu ameliyattaada dedi artik yapcak bisey yok birazdan cikicam hastaneden bakalim kizim ne tepki vercek morluklara

Cok gecmis olsun. Ben hic buz koymadim sadece bir goz kapagim morardi tamamen bunyeyle alakali gececek ne de olsa birazcik sabredin

Evimdeyim iyiyim cok sukur agrim yok ama kanama oluyo azcik azcik..morluk var baya ve iki gun daha iyice sisersin morarir daha cok dedi sonra inermis 8 gune

Canım çok geçmiş olsun.oldu bitti artık. Şimdi sabırlı olman lazım tampon alçı falan cikinca rahatlarsın. Önemli olan ameliyatı olabilmek sen onu atlattın. İnşallah hersey güzel olacak .

oh çok şükür haber aldık senden ,sabah kalktığımda dirak aklıma geldin ne yaptı acaba die .bende senin kadar merak ediyorum önceni sonranı =) hangi ozelde oldu ameliyat?

Kizlar yorumlar motiveler icin tesekkur ederim valla demekki bunye meselesi cok zorlaniyorum yaraya kolonya dokersinde yanarya oyle yaniyo burnum morluk sislik en ust sevyede
Suan burnum hic belli degil sargili hep ama merak bile edemiyorum canimin derdine dusmus durumdayim
Erkmen cim cok hos gorunuyosun dahada sis belli zaten bende cok ince deriliymisim insallah sonuc iyi olur

Geçmiş olsun inşallah hayal ettiğiniz gibi bir burnusunuz olur.cocugunuzun tepkisi nasıl oldu korktumu sizden?benimde küçük çocuğum var endişe ediyorum ameliyat sonrası tepkisinden

kizima karsi bende simdiden vicdan duyuyorum 1 gece ayri kalicaz ilkk defa napicak nasil sabah etcek ki bensiz:( csnim senin kizin hastaneye ziyarete geldimi aslinda en uyisi hic getirtmemek

Benim kizim 2 yasinda ve geceleri asla bensiz yatmaz ve 3 kez anneeee diye bagrir sut filan icer uyur ilk kez dun gece ayri kaldik babasiyla kaldi evde annemde benim yanimda refakatci kaldi ve oyle korkuyordum ki bensiz yikar ortaligi diye hep o dusunceyle girdim ciktim ama herseyin farkinda gibi babasina beni sormus ozledim demis biraz mizirdanip uyumus veee hicc uzmemis
Morlugum cok oldu korkar diyede cok telas yaptim ama bunun icinde en guzel yontem 1 hafta oncesinden peseteyle bant yapistirdim bak uf oldu ama geccek diye hep burnum bantli gezdim evde..oynadim onla hic sorun olmadi suan gelip saclarimi kokluyo elimi opuyo ve hic uzmuyor allahtan o bari korktugum gibi olmadi bu arada tam 24 saatim doldu veee agrim var basim zonkluyo verdigi agri kesiciyi ictim ama yok gecmedi benim acimdan gercekten cok zor oldu tabi herkes bir olcak degil ama gercek suki ben zorlandim hemde bayaaa

Agrim cok yaa hangi agri kesiciyi alsamki doktorun bi tane degisik bi agri kesici verdi ama oglen ictim banamisin demedi

Agrim cok yaa hangi agri kesiciyi alsamki doktorun bi tane degisik bi agri kesici verdi ama oglen ictim banamisin demedi
Ya aynen benimde dişlerim çok sızladı başımda da vardı ağrı. Doktorun verdiği ağrı kesici ya bir en fazla iki saat geçirdi sonra sızıya ağrıya devam. Ben daha fazla dayanamadım Arveles aldım onu içtim ve çooooookk rahatım :) günde ya bir yada iki alıyorum en fazla

Bende icicemde iste bilemedim hangisinden iceyim cunku kani filan sulandirir ters bi etki olur diye sizlere de soruyum dedim doktora bildirdin mi arveles aldigini

Benim kizim 2 yasinda ve geceleri asla bensiz yatmaz ve 3 kez anneeee diye bagrir sut filan icer uyur ilk kez dun gece ayri kaldik babasiyla kaldi evde annemde benim yanimda refakatci kaldi ve oyle korkuyordum ki bensiz yikar ortaligi diye hep o dusunceyle girdim ciktim ama herseyin farkinda gibi babasina beni sormus ozledim demis biraz mizirdanip uyumus veee hicc uzmemis
Morlugum cok oldu korkar diyede cok telas yaptim ama bunun icinde en guzel yontem 1 hafta oncesinden peseteyle bant yapistirdim bak uf oldu ama geccek diye hep burnum bantli gezdim evde..oynadim onla hic sorun olmadi suan gelip saclarimi kokluyo elimi opuyo ve hic uzmuyor allahtan o bari korktugum gibi olmadi bu arada tam 24 saatim doldu veee agrim var basim zonkluyo verdigi agri kesiciyi ictim ama yok gecmedi benim acimdan gercekten cok zor oldu tabi herkes bir olcak degil ama gercek suki ben zorlandim hemde bayaaa
babasiyla kaldigi icin canim
annenen babaanneyle falan kalsaydi mutlaka yikardi ortaligi en azindan benimki oyle yapicak:( babasi yanimda kalicak refakatci olarak annemde cocuga bakicak acaba senin gibi tam tersini mi yapsak ya esimle duruyo cunku a6 neyse hayirlisi....agrin kesildimj

Back