selamm,
kesim panonu cok begendim, gule gule kullanin tum aldiklarinizi.
cicilerin çok şık
iyi günlerde kullan her şey çok güzel.bu arada saklama kavonozunu ve çay kutunu nerden aldın :)
pardon buldum :)
çok güzel ve asil seçimler
güle güle kullan canımBende çok beğenmiştim onları ama evde o kadar çok tabak çanak oldu ki artık babam dalga geçiyor, yakında senin çeyizlerle bir çeyiz mağazası açarız diye
ben demiştim almaya başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor diye
çoook güzeller, nazar boncuğu gibiler
al bence dierlerini de, ne kadar mal olacak peki?
Ben henüz yeniyim bu yolda ama annem bunları aldığımı görünce böyle şeyleri alma en sona bırak bunlar ıvır zıvır dedi. Bilmiyorum bence beğendiğin şeyi o an almazsan pişman olursun gibi geliyor. Hem sona bırakırsam acele gelir bence her ay böyle ufak tefek parçaları almamda sakınca yok. Tabi para biriktirip 3 ayda bir almak da mantıklı.. Büyük eşyalarımın zaten taksidini ödüyorum. Ivır zıvır denen şeyler bir anda almaya kalkışınca çok para tutuyor. Zaten ben de evde fazla eşyayı sevmiyorum. Dediğin gibi inşallah alışveriş tutkusuna kapılıp da çeyizci dükkanı açacak konuma gelmem :)) Ama ben senin çeyizlerini beğendim gayet kullanışlı ürünler almışsın abartılı bir şey göremedim. Annem çay kutumu ve saklama kutumu çok gereksiz buldu :)
Fotoğrafını çekip koyamadığım o kadar şey var ki :)) Annem de aynı seninki gibi, ona göre aldığım her şey gereksiz. Çay poşeti saklama kutusu için de benim annem aynı tepkiyi verdi, alamadımTeşekkür ederim beğenmene sevindim. tabii ki ufak ufak alırsan çok yormaz seni hem de istediğini istediğin kadar almış olursun canım hayırlı olsun tekrardan. Düğün ne zamandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?