• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 6.günüm Hamile olabilir miyim?

Vahide1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
9
3
1
31
Merhaba arkadaşlar adetimin gecikmesinin 6.gününe girdim .2 hafta once sol.kasigima batma hissettim gulerken yada yururken acıyordu.en cokta gulerken fena batiyodu 1 gun surdu 2.gun hafifledi agrisi.ve benim kasik agrim normalde olmazdi.ama üşütmüşümdür dedim .gecen hafta da .oglen uyandigimda (gece 3 4 gibi yatiyorum o yuzden esimin isinden dolayi )yatakta esime hasta oldum karnim cok agriyo dedim .benim karin agrim o sekilde olunca akintinin basladigini bilirim kesin emindim olduguma.banyoyada hazirlikli gittim hatta .baktim hic bisey yok sasirmistim yine suphelenmedim ama. Taki adetimin gecikmesinin 2.gunuydu heralde.ruyamda arkadasimla hastaneye gidip test yapip hamile oldugumu ogrendigimde aklima dustu .kiz cocugum olucak gordum.sonra suphelendim.dedim biraz daha bekliyim.belki hasta olucam.ama bu sabah yine ruya gordum iki adet gebelik testi aliyorum .ikiside ayni sekilde cift cizgi kipkirmizi cikip daha sonra 2.cizgileri hafif silik gozukuyo.ve yine ayni arkadasimlayim.bu belki aklima dustugu icin bu ikinci ruyayi gormus olabilirim gogsumde acima flan yok migde bulantim bas donmem yok.ruyamda hamile oldugumu ogrendigimde suphelendim .ve bugun 6.gunum dun sabah test yaptim negatifti.kafam cok karisti o ruya neydi. beni bilgilendirirseniz sevinirim kafam karıştıHamilemiyim acaba .

Bu arada arkadaslar sık idrara çıkıyorum.gaz var rmalden fazla.ve karnimda siskinlik var .bunlar belirtimi bilmiyorum.

Back