• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buğra home collection pike ve nevresim takımları

ay85

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
4
0
6
İstanbul
Merhabalar,
Bugün markafoni kampanyasında buğra home collection'un pike takımları var. Kardeşimin çeyizine almayı düşünüyorum.Çok klasik değil , sonrasında gündelikte kullanılır diye düşündüm. pike nevresim set mi almalıyım, tek pike takımımı daha kullanışlı olur kararsız kaldım açıkçası, tavsiyenizi bekliyorum

$fotograf1.webp $fotograf2.webp $fotograf3.webp

Merhaba Papatya;

Daha önceki kampanyasından ben 2 nevresim almıştım kardeşimle, ürünleri çok kaliteli ve güzel.. gerçekten pamuk yumuşacık diğerleri karton gibi oluyodu:( bende pike +nevresim takımlarını çok beğendim modele karar verip sipariş vereceğim bugün.. ayak havlusuda var tam takım almak çok mantıklı bence;)

Merhabalar,

evet haklısın aynı model havlusundanda alınabilir. Ben pike seti alacağım, çok beğendim, zaten ürünü beğenmezsemde iadesi var, kaybedecek bir şeyim yok, yanına havluda ilave edeyim. Teşekkürler :)

aynen öyle ;) bende aldım valla daha önceki ürün kalitesinden sonra kötü olacağını düşünmüyorum;) güle güle kullanalım canım:) böyle güzel nevresim pikeler olunca insan yatak örtüsü ile kapatmaya kıyamıyo zaten... ;)

Back
X