• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz için hangi markaları tercih etmeliyim???çok acil

mond.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
140
0
116
37
selam kızlar başlıktanda anlayacağınız gibi çeyizim ile ilgili almam gerekenler konusunda sıkıntım var.25 ocakta kısmetse evleniceğim ama hala neler almam gerektiğine karar veremiyorum.
İlk olarak nevresim takımları alıcam ama nereden almalıyım hangi markanın olmalı hangi marka nevresimler çekme yapmaz yapsa bile aşırı yapmaz veya hangi markanın nevresimlerinin rengi solmaz?? bir türlü karar verip alamıyorum. Hem biraz fiyat açısından uygun olsun istiyorum yani öyle 250 300 tllik olmasın istiyorum hemde kullanışlı olsun isitiyorum. İnternetten alayım dedim onlarada güvenemiyorum ya çok kalitesiz ise diye.
İkinci sorunumda tencere tavalar. Geçen gün esseden bir takım çelik tencere takımı aldım.Ama onlar bana yetmez. Şimdi bir takımda tava seti ve bir takım daha tencere seti almak istiyorum ama teflonmu alayım seramikmi alayım yoksa çelikmi alayım kararsızım. Birde bunları hangi markadan alayım.
Üçüncü sıkıntım günlük ve misafir için yemek takımı ve çatal bıçak kaşık takımı bunlarda uzun yıllar kullanabileceğim gibi olsun istiyorum orta halli fiyatı olsun istiyorum. hangi markanın yemek takımlarında sıkıntı olmaz desenleri makinada yıkanınca sorun olmayan çizilmeyen bir marka tavsiye edermisiniz?
Lütfen yardım edin yaa çok acill zaman daralıyor ve ben daha doğru düzgün birşey alamadım.

Tüm bunlar için oturup bütün forumları okumalısın bence :) Bunların hepsi kendi içinde ayrı ayrı önemli ve tartışılacak konular... :) Bunlarla ilgili bir sürü topic var zaten. yazmaya kalkışsan yazılmaz :) Allah yardımcın olsun

Aynen ustteki arkadaşa katılıyorum tek tek okuman lazım biz de öyle yaptık zamanında...
Tek tek yazsan olmaz ama lafı açılmışken söyleyeyim karaca home'un nevresim takımlarından çok memnunum...
Bir de tencere takımı mutlaka çelik olmalı teflon hem zararlı hem de dayanıksız olur....
Benim tencere setim jumbo ama çatal kaşık setim nehir fiyatları uygun ve dayanıklı memnunum çok...

nevresim takımlarındapamuklu yada pamuk saten olanları tercih edebilirsin.özdilek tac english home sarev yada linens bu gibi markalar.çelikte korkmaz da iyidir.teflon alma seramik al derim saglık açısından bide çelik alırsın günlük kullanmalık ohh miss günlük yemek takımlarını kütühyanın 6 kişilik olanlarını tercih edebilirsin hem sadeler hem şıklar.misafir için alıcaksanda bütcene göre almalısın.

Back
X