Buğra home collection pike ve nevresim takımları

ay85

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
4
0
6
İstanbul
Merhabalar,
Bugün markafoni kampanyasında buğra home collection'un pike takımları var. Kardeşimin çeyizine almayı düşünüyorum.Çok klasik değil , sonrasında gündelikte kullanılır diye düşündüm. pike nevresim set mi almalıyım, tek pike takımımı daha kullanışlı olur kararsız kaldım açıkçası, tavsiyenizi bekliyorum

Merhaba Papatya;

Daha önceki kampanyasından ben 2 nevresim almıştım kardeşimle, ürünleri çok kaliteli ve güzel.. gerçekten pamuk yumuşacık diğerleri karton gibi oluyodu bende pike +nevresim takımlarını çok beğendim modele karar verip sipariş vereceğim bugün.. ayak havlusuda var tam takım almak çok mantıklı bence

Merhabalar,

evet haklısın aynı model havlusundanda alınabilir. Ben pike seti alacağım, çok beğendim, zaten ürünü beğenmezsemde iadesi var, kaybedecek bir şeyim yok, yanına havluda ilave edeyim. Teşekkürler :)

aynen öyle bende aldım valla daha önceki ürün kalitesinden sonra kötü olacağını düşünmüyorum güle güle kullanalım canım:) böyle güzel nevresim pikeler olunca insan yatak örtüsü ile kapatmaya kıyamıyo zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…