• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buğday tenliler için parfüm?

bende bir buğday tenli olarak sana önerecegim en güzel koku avondan little black dress.. müthiş bir koku..

kızlar bende hypnotic poison alacaktım ama artık cok fazla kişi kullanıyor özelligini yitirdi herkesle aynı kokuyorsunuz , ama ona benzeyen bir parfüm varmı bildiğiniz onerebileceginiz..

miss dior cherie aldım çok sevdim bu kokuyu,bana çok yakıştı.. d&p de issey miyake vitali de çok beğendim meyve ve çiçek kokusu olarak, tresor in love yokmuş sadece tresor var fena değil, amor amor,light blue,boss orange da denedim,eh fena değillerdi.. hugo boss neat hediye ediyorlarmış,anneme verdim,annem aşık oldu bu kokuya,çiçek ve şekerli..

ben de sabun gibi hafif hafif ama kalıcı bi koku arıyorum. koklayınca oooh diyesi gelsin insanın. koyu buğday tenliyim sanırım. tatlı, pudralı kokular resmen midemi bulandırır

Son düzenleme:
canım benim tarzım değiller ama noa'yı ve moschino cheap and chic'ı denemelisin, ben hiç sevememiştim noa'yı,aylarca sürünmüştü dolapta ama senin tarzına uygun olabilir ikisi de..

canım benim tarzım değiller ama noa'yı ve moschino cheap and chic'ı denemelisin, ben hiç sevememiştim noa'yı,aylarca sürünmüştü dolapta ama senin tarzına uygun olabilir ikisi de..

bana mı dedin :) noa'yı sevgilim almıştı bana sabunsu seviyorum diye :) ama kendime sıkınca öyle gelmiyo, ağır geliyo. sevgilime sordum kendi üzerinde olduğu için sana öyle geliyo, bana hafif geliyo koku falan dedi. bilemiyorum artık

bi gün anneme sıkim de bakim :D

teşekkür ederim

bu havalarda yine favorilerim ultraviolet,issey miyake vital ve güneşin yüzünü görürsem touch of pink..

eveeeet yılbaşına yakın coffretlerimi de aldım, tresor midnight rose ve tresor in love.. süper süper süper kokular, özellikle midnight rose'a aşık oldum... kalıcılığı,güzelliği,farklılığı.. ba-yıl-dım ikisine de..
birçok parfüm de denedim, bunlar hakkındaki fikirlerimi de yazayım:
-elie saab:temiz-çiçek kokusu.. bütün satış danışmanları söz birliği etmişçesine bunu önerdiler..gayet güzel ve farklı bir koku ama ben yine de vurulamadım bir türlü.. ilk anda aşk olmadı yanii..
-narciso rodriguez:seçkin nefis bir koku,ben buradayım diyor..denemelisiniz..
-valentinonun valentina'sı:yeni farklı çiçek kokusu.. bunu da çok beğendim.
-issey miyake l'eau d'issey florale:çok kalıcı çiçek çiçek kokan bir parfüm..
-estee lauder sensous nude,delight:kalıcılıkları çok iyi,günde bir kez kullanmak yetiyormuş,tazelemenize gerek kalmıyormuş.
-golden delicious: be delicious'u çok andırmış çok farklı değil ondan..
-prada candy:karamel-pudra.. pişmemiş keki andırdı bende,karameli sevmeme rağmen bana hitap etmiyor, genç kızlara yönelik..
-lancome magnifique, hypnose senses: magnifique daha farklı ve hoş, hypnose senses baharat ağırlıklı..bu arada hypnose'u da denedim,hynose'u sevmediğimi bir kez daha hatırladım..
-212 vip:en çok bu aklımda kaldı..harika bir koku.. bayan kokusu da erkek kokusu da nefis..sevdiğinize de erkeğini alıp kullanacağınız çok başarılı bir koku.. :12:

Son düzenleme:
yanlış konuya yazmışım buraya da yazayım:

buğday tenlilere tavsiye edeyim kızlar rossmann'da mel merio serisi var, 50 ml ve edp'ler ve fiyatları 12 tl! kokularına bayıldım ben, inanılmaz kalıcı..
mutlaka deneyin,teşekkür edersiniz o kadar diyorum..
bende attractive girl ve famous girl var, şahaneler.. romantic girl var bu seride o da güzel.. bir de vanilyalı sınırlı üretim bir parfüm var o 30 ml ve 9 tl..
bir de helene d'arcy parfümler var , onlar da uygun fiyatlı ama kokuları benim tarzıma göre değildi,daha sportif kokular..

Back