- Konu Sahibi pinktomato
buğday tenli bayanlar, parfüm önerileriniz neler? (hafif tatlı,meyvemsi,çiçeksi ve kalıcı olabilir, orjinal veya d&p farketmez)
teşekkürler :81:
teşekkürler :81:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bende bugday tenilym siddetle tavsiye ederim ben kullaniyorum harikaaa ARMANI CODE,VE COCO CHANEL MADEMOISELLE
tamam onu da ekledim listeme, çok teşekkürler.. bugün d&p' den ultraviolet ve hypnotic poison 50 cc lik imitasyonlarını aldım şimdilik, lacoste touch of pink ve hiç duymadığım selection adındaki kokular da hoştu.. yılbaşına doğru parfümerilerde önerdiğin EDP'lerin tester'larına bakıp karar vereceğim.armani code ciceksi tatli bir koku cok kalici harika duruyor coco chanel biraz agir ama harikaa ilk bi bak tester lardan kensin karar ver yada hafif istersen en guzel hafif dolce gabbana light blue oda harika
bugün de sevil'de touch of pink ile cherie'yi tekrar denedim kararsız kaldığım için.. ama oradaki bayan da touch of pink yerine size tous parfümünü öneririm dedi,hem taklidi de yapılamıyor bu parfümün,lacoste'a göre daha iyi durur sizde dedi..miss dior cherie'yi gece kullanmayacaksanız tavsiye etmem,daha ağırdır dedi..ayrıca tresor in love'ı da öneririm dedi..
son olarak bu kokulardan da; tous hemen uçtu,beğenmedim.lacoste touch of pink,hala hafif kokuyor,odunsu notaları kaldı şu an.ama cherie buram buram ben burdayım diyor,üstelik gittikçe güzelleşiyor..tresor in love da kaldı hala kolumda,ama ilginç bir koku bu,sanki daha önce kullandığım bir parfüme benziyor..eşim de beğendi bunu ama yine de cherie daha güzel diyor..
Tous güzel bir koku aslında ama ben fazla yoğun çiçek bulmuştum.
Lacoste touch of pink güzel ben kullanıyorum bu yaz onu da.(Fiyat olarak da diğerlerine bakarak hesaplı gelmişti bana:)
Miss dior cherry kullanmış biri olarak bence yazın tercih etme sıkılabilirsin,bayabilir.Ben kışın kullandığım halde çok yoğun gelebiliyordu.Tabi çok tatlı kokulardan da hoşlanıyor olabilirsin.Tresor in loveda bana çürük meyve kokusu gibi geliyor:)
Neden daha farklı kokulara yönelmiyorsun?Kendini sınırlandırma bence.
sen neler önerirsin cnm?