- Konu Sahibi tontonhhoyt
-
hazırlıklar hızla devam ediyor bu zavallı anne ayaklarını koyacak yer bulamıyor çok yorulduuuuummmmmm.23 nisan ve çirkin oğlumun diş buğdayı
pasta yaptırdım diş şeklinde mumlarla masayı süsledim atölyede mavi masa örtüsü diktirdim güzel oldu ama size sorular sormuştum hiç cevap vermediniz bu siteden hiçbirşey anlamadım bayanlar soruyor veya yazıyor dönüp arkalarına hiç bakmıyor niye acaba amaç sadece soruyum içimden çıksın neyse zamanla öğrenirim bende ve tüm 2 dişli tontonları öpüyorum:87::87::87::87::87::87:
evet zaten aynı şeyden bahsediyorum ben sistemi anlayamadım bana soru soranı nasıl göreceğim bilmiyorumki bunu tesadüf gördüm teşekkürler sevdacımmmmm
teşekkürlerde nasıl abone olcam
evimide süsledim buğday attık başından masada büyük diş mumu yaktık küçükleride hediye verdim misafirlerime aslında kızımda oğlumda çok eğlendi herşey güzeldi gelinimizin annesi hariç bu bitti sıra doğumgününde oda eylülde sizden fikir bekliyorum çok yardımcı oldunuz bana teşekkürler canım
evet zaten aynı şeyden bahsediyorum ben sistemi anlayamadım bana soru soranı nasıl göreceğim bilmiyorumki bunu tesadüf gördüm teşekkürler sevdacımmmmm
ben yaptığım diş bugdayı nı siiznle paylaşmıştım.
yoğun bir site ve sanırım konu takibi yapılmıyor. bundan diye düşünüyorum.
dün doğum günümüzdü, kutlayamadık oğlum hasta ii olursa haftasonu yapıcam
1 yazan 11cm büyüklüğünde mavi mum aldımi yıldız şeklinde mumlar. üzerinde 1 yaş ayzan balonlar 1 yazılı peçeteler.
site adını istersen özelden atabilirim...
başka neler yapabilirim.... sizde bana yardımcıı olur musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?