• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buğday hazırlıkları

tontonhhoyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
181
1
46
İstanbul
hazırlıklar hızla devam ediyor bu zavallı anne ayaklarını koyacak yer bulamıyor çok yorulduuuuummmmmm.23 nisan ve çirkin oğlumun diş buğdayı

buğday yapıldı herşey çok güzeldi birde gelinimizin annesi olmasaydı ay kadın bir alem halen diyorki bu çocuklar ne kadar zayıf sanane demek geldi içimdennnnnnnnn ama olsun oğlumda kızımda neşe içindeydi yaşasın yuppiiiiiiiii

pasta yaptırdım diş şeklinde mumlarla masayı süsledim atölyede mavi masa örtüsü diktirdim güzel oldu ama size sorular sormuştum hiç cevap vermediniz bu siteden hiçbirşey anlamadım bayanlar soruyor veya yazıyor dönüp arkalarına hiç bakmıyor niye acaba amaç sadece soruyum içimden çıksın neyse zamanla öğrenirim bende ve tüm 2 dişli tontonları öpüyorum:87::87::87::87::87::87:

evimide süsledim buğday attık başından masada büyük diş mumu yaktık küçükleride hediye verdim misafirlerime aslında kızımda oğlumda çok eğlendi herşey güzeldi gelinimizin annesi hariç bu bitti sıra doğumgününde oda eylülde sizden fikir bekliyorum çok yardımcı oldunuz bana teşekkürler canım

pasta yaptırdım diş şeklinde mumlarla masayı süsledim atölyede mavi masa örtüsü diktirdim güzel oldu ama size sorular sormuştum hiç cevap vermediniz bu siteden hiçbirşey anlamadım bayanlar soruyor veya yazıyor dönüp arkalarına hiç bakmıyor niye acaba amaç sadece soruyum içimden çıksın neyse zamanla öğrenirim bende ve tüm 2 dişli tontonları öpüyorum:87::87::87::87::87::87:

ben diş buğdayı yapmadığım için herhangi bi fikrim yoktu, ama yukarıda size yazmıştım iyi dileklerimi.
sizde ona cevap olarak bişey yazmadınız amaaaaa........

sanki bi kısırdöngü var değil mi???

:79::79::79:

evet zaten aynı şeyden bahsediyorum ben sistemi anlayamadım bana soru soranı nasıl göreceğim bilmiyorumki bunu tesadüf gördüm teşekkürler sevdacımmmmm

evimide süsledim buğday attık başından masada büyük diş mumu yaktık küçükleride hediye verdim misafirlerime aslında kızımda oğlumda çok eğlendi herşey güzeldi gelinimizin annesi hariç bu bitti sıra doğumgününde oda eylülde sizden fikir bekliyorum çok yardımcı oldunuz bana teşekkürler canım

ben yaptığım diş bugdayı nı siiznle paylaşmıştım.

yoğun bir site ve sanırım konu takibi yapılmıyor. bundan diye düşünüyorum.

dün doğum günümüzdü, kutlayamadık oğlum hasta ii olursa haftasonu yapıcam

1 yazan 11cm büyüklüğünde mavi mum aldımi yıldız şeklinde mumlar. üzerinde 1 yaş ayzan balonlar 1 yazılı peçeteler.

site adını istersen özelden atabilirim...

başka neler yapabilirim.... sizde bana yardımcıı olur musunuz???

Son düzenleme:
evet zaten aynı şeyden bahsediyorum ben sistemi anlayamadım bana soru soranı nasıl göreceğim bilmiyorumki bunu tesadüf gördüm teşekkürler sevdacımmmmm

canım ben genelde gün içerisinde profilime girip açtığım konular yada yazdığım cvplardan bakıyorum gelişmelere. konualra ancak bu şekilde hakimolabiliyorum..

ben büyük kızıma yaptığım partilerde jo... mağzasından peçeteler tabakbardak temalı seçip alıyorum evi biraz süslüyoruz onun istediği temada bir pasta bol çeşit dedeler nineler teyzeler halalar daha öncede bahsetmiştim hepsinden bir çeşitçocuklar eğlensin diye son senelerde pinyatada aldım kızımın doğumu ağustos 11 evimiz bahçeli mangal partisi yaptık geçen yıl bu yılda dışardA YAPARIM KIZIMINKİNİ ASLINDA 1 YAŞTA ÇOCUK BİŞEY ANLAMIYO TAM TERSİNE AĞLIYO HIRÇINLAŞIYO AMA GÜZEL BİR ANI OLUYORMİSAFİRLERE HEDİYE VERMEYİ DÜŞÜNDÜM AMA NE OLABİLİR BİLMİYORUM MAGNET İSTEMİYORUM ÇOK KÜÇÜK BİR KAKTÜS OLABİRMİ ODALARDAKİ RADYASYONU ÇEKİYORMUŞYa

ben yaptığım diş bugdayı nı siiznle paylaşmıştım.

yoğun bir site ve sanırım konu takibi yapılmıyor. bundan diye düşünüyorum.

dün doğum günümüzdü, kutlayamadık oğlum hasta ii olursa haftasonu yapıcam

1 yazan 11cm büyüklüğünde mavi mum aldımi yıldız şeklinde mumlar. üzerinde 1 yaş ayzan balonlar 1 yazılı peçeteler.

site adını istersen özelden atabilirim...

başka neler yapabilirim.... sizde bana yardımcıı olur musunuz???

bu arada bebeğine geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum değildir öpün onu sarın kollarınızla iyileşir hemen

Back