buda yaptığım simli sabunlarım

aa çok guzeller ellerine sağlık
canım bunun tekniğini biraz anlatırmısın bende yaparım belki

bende kk da gördüm yapılışını ve görür görmez aynı gün denedim
yapılışı şöyle sersoycum;
malzemeler
-el sabunu
-renkli desenli peçeteler
-renksiz oje
-simli uhu (yapıştırıcı)
yapılışı
- ilk önce sabunumuzun üzerini(yapıştıracağımız desen büyüklüğündeki yeri) oje sürüyoruz
sonra ikiye ayrılmış desenli peçetemizden düzgünce istediğimiz deseni kesiyoruz ve oje sürdüğümüz alana yapıştırıyoruz sonra yapıştırdığımız desenin üzerine tekrar oje sürüoruz ve en son olarakta simli uhuyla (dilediğiniz renkte uhu) desenin üstünü uhuluyoruz

tşk dimple2
ben evde bulunan peçetelerle yaptım ama siz daha değişik desenli peçeteler kullanabilirsiniz

aa gerçektende çok basitmiş bana birazda ahşap uzerine uygulamayı hatırlattı benzer işlemle bende tepsi yapmıştım yıllar önce :)

hmmm
valla ben okadar marifetli değilim
çabuk yapılan işleri seviyorum ,sabırsızım hemen bitsin isterim yaptığım işi :))
ahşap tepsilere gelene kadar ooooo kaydirigubbakcemile3

hmmm
valla ben okadar marifetli değilim
çabuk yapılan işleri seviyorum ,sabırsızım hemen bitsin isterim yaptığım işi :))
ahşap tepsilere gelene kadar ooooo kaydirigubbakcemile3

canım inanki bende öyleyim, yapacağım şeyi kafamda canladırıyorum oh diyorum çabuk pratik birey olacak :) ama nerdeeee işe başlıyorum ona kattıkça katıyorum sonunda ortaya bambaşka birşey çıkıyor.. ama korma tepsi işide çok basit hemencecik bitiyor sabunlar gibi :)

haklısın cnm
güzel uğraşlar ortaya koyabilmek için rahat bir kafa ve uygun vakitler bulabilmek en önemlisi

birde bebek kapı süsüm var ama çok profesyonelce yapamadığımdan eklemek istemedim ,ama fena değil aslında :))
şimdi sırada yapmak istediğim bi hırka birde sakallı ipten koltuk örtüsü var ,blogcuda gördüm çok beğendim koltuk örtüsünü
en kısa zamanda bunlara başlamayı düşünüyorum :))

emeğine sağlık canım,çok şirin olmuşlar.

bebek kapı süsünü de merak ettim bu aradaa.s

tşk ederim epag
bi ara ekleyebilrim bebek kapı süsünüde:))
bu arada imza kısmına blog adını nasıl ekliyoruz profilimden ayarlamaya çalıştım ama yapamadım

başka foruma eklemiştim kapı süsümü buraya eklemeyi unuttum:))
birazdan eklicem inş

bunu talin arkadısımızda yapıyor ve pazarlıyorda ilgilenenler ona müracat edebilir ve cokta güzel tarif ediyor seninkilerde güzel olmus arkadasım bende deneyecegim ama güzel pecete bulamadım

bende kk da görüpte yaptım zaten belkide talin arkadaşın tarifinde gördüm hatırlamıyorum ama burda görmüştüm
ilgine tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…