Buda Gudum Nişan Resimleri

meltem.celikel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
42
0
86
36
İstanbul
Bizim sevgimiz zorlu aşamalardan geçmiş ve bugune kadar gelmiştir. Her zorlugu bırlıkte aştık herkese karsı geldık ikimizde cok insanla kavga ettik hiç bir zaman sevgimizden saygımızdan mutlulugumuzdan ödün vermedik allahın izniyle cogu ınsan bızı ayırmaya kalktı ama ne yazıkkı başarılı olamadılar.Nazara cok ınanıyorum ALLAH BİZİ NAZARDAN KORUSUN HERKESİ. 23.01.2010 da Yapılan Nişan Fotograflarımızı sizlerle paylaşıyorum Yorumlarınızı beklıyorum.17 gün sonrada yapılacak olan Düğünumuzun resimlerinide sizin KK Kardeşlerim ve Ablalarımla paylaşırım.

Saygılarımla.....

Eklentiler

• $44.jpg
    $44.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 116
  • $4.jpg
    $4.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 105
  • $5.jpg
    $5.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $6.jpg
    $6.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 109
  • $12.jpg
    $12.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 108
:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $14.jpg
    $14.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 117
  • $15.jpg
    $15.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $22.jpg
    $22.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 116
  • $30.jpg
    $30.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 99
  • $34.jpg
    $34.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 125
çok güzel çıkmışsın canım allah mutluluğunuzu daim etsin sizi ve tüm sevenleri nazardan korusun inş. :nazar::nazar::nazar:

Bütün bu zorlukları düşünerek ömür boyunca birbirinize sımsıkı sarılın.yüzünüzdeki tebessüm hiç bir zman kaybolmasnn çok yakışmışsınz..mutluluklarr..

tebrik ederim canım Allah ayırmasınnn...mutluluğunuz daim olsun....

ayırmaya çalışanlarda çatlasınn patlasınn inşallahhhhhhh

bende çok inanırım nazara,kötü gözlere....kıskanç insanlar dolu malesef canım ama sizin sevginiz herşeyin üstesinden gelmiş ne güzel....Allah bozmasın,bozmaya çalışanlara fırsat vermesin:Saruboceq:

tekrar mutluluklar dilerim:nazar::nazar:

Back