Nişan buda gelinimize yaptığımız söz bohçamız :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
amin amin cnm.ama ben görümceyimm. :dance: şu görümce kelımesınide hic sevmem.ya aslında karsındakıne gelın olarak değilde kızım yada arkadasım yada v.s. işte bakarsan hersey daha gusel oluyo bence.gelın olarak dusununce beklentıler fazla oluyo.ama gelınede baglı tabi.guleryuzluyse samimiyse.

benim kayınvalidem de siyah almış canım. daha çok giyilir die düşünmüş. daha mantıklı sanki sabahlığın altına hergün mü giycen.
ama valla söze bunlar olduysa nişan bohçasını düşünemiyorum

hayirli olsun da neden camasirlari kutulariyla beraber koydunuz anlamadim, biraz fazla reklam yapmis gibi olmuyor mu aceba?.....

bide ''daha fazlasını yapmak istiyo insan ama şimdilik bu kadar nişanda inşallah'' demişsin daha ne olacak canım ya, süper herşey fazlası var azı yok maşallah, Allah tamamına erdirsin, çok şanslı valla gelin hanım

iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim kızlar.ama nişanı erteledik.8 mayısta olucaktı.babaannem felç getırdı 3 aydır yogun bakımda.o yuzden nişan ertelendi.kısmet artık.belkı gene çalgılı sözlü değilde sade bır seyler olur.En önemli şey sağlık.gerisi oyle yada bole oluyo.

hayırlı olsun herşey cok guzel görünüyor, güle güle kullansın

gömleği çok beğendim nerden aldınız bilmiyorumkismile güle güle kullansın gelin hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…