• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan buda gelinimize yaptığımız söz bohçamız :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bettar

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
71
1
296
İstanbul
Gönül daha güzel şeyler yapmak istiyor.Söz de şimdilik bu kadar.gerisi inş. nişana.

Eklentiler

• $soz bohcamız.jpg
    $soz bohcamız.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 97
emeğinize sağlık,kesenize bereket cnm.. çok güzeller hayırlı olsun şimdiden..opuyorumnanaktan bizde söz de değil de nişan da bohça yapılır.. ama benim özentisiz sevgilim ona da "ne gerek var" diyo :mymeka:

çok güzel hayırlı olsun.hepsi de kullanılacak şeyler. boşuna alınmış bişey yok. elinize emeğinize sağlık.

sen böyle daha iyisini düşünen birisin ya emin ol kıymetni bilir gelinin Allah gönlüne göre bi gelin vermiştir inşallah

Evt elimden gediği kadarıyla.Gelinimizde ii Allaha şükür çok cana yakın guleryuzlu.DAha ne olsun.insan zaten baska yada daha fazla bişey istemiyor ki.tatlı dıl guler yuz.

beyaz terlikleri cnm.eminönünden aşanlar ayakkabı var mahmutpaşa yokuşunu çıkmadan.30 TL.aslında nişan bohçasında alınır.ama gorunce dayanamadım aldım :D

beyaz terlikleri cnm.eminönünden aşanlar ayakkabı var mahmutpaşa yokuşunu çıkmadan.30 TL.aslında nişan bohçasında alınır.ama gorunce dayanamadım aldım :D

ya benim bohcamda da aldı kaynanam ama siyah .burda baktıgımız beyazlar ucu açık ve yüylüydü hoşuma gitmemişti ama sizinkiler çok hoş ondan sordum.almak istiyorum sabahlığın altında hoş durur.
teşekkür ederim canım.

Back