Hiç duymamıştım ilginç.Saçlarımız tuz olur o zaman ama ....
aaa bunu ben biliomm duymustum ama doğruluk derecesi ne kadar bilmiorumm
azize şuan hamile misin?
bide makas bıçak olayı var hamile olanın haberi olmucak makasa oturursa kız bıçaga oturursa erkek oluyomuş öyle duymuştum
haha..bana yapmislardi ve kiz cikmisti ne kadar dogru 2 hafta sonraa ögrencem...ama benim bildigim biraz daha degisik hep birlikte arkadaslarla oturuyoduk benim arkamdn birisi kafama tuz atmis bi tutam ve bende tam o sira önce gögsüme dokunmusum sonra koluma dokunmusum...belden yukari dokununca kiz asagiya dokununca erkek diye biliyorum bende..
banada kayınvaldemle görümcem hmile kaldığım ilk zamanlar yapmışlar bana sonradan sölediler tuzu kafama serpmişler ben burnumu ellemişim hatırlamıyorum doktorda erkek dedi zaten....
çok saçma arkadaşlar ya doğal olarak tuz baştan düşünce genelde herkes burnunu kulağını eller dökülür çünkü..kaydirigubbakcemile3
canım öyle kafadan aşağıya bir avuç tuz dökmüyorsun. bend eöyle sanmıştım ilk baştan:))))
sadece bir çimdik tuzu alıyorsun hamişin haberi olmadan kafasının tam ortasına döküyosun. bir çimdik ya...yüzünden aşağı falan dökülmüyor. Olayın esrarengizliği zaten burda.çok ilginçtir ki sen bir çimdik tuzu mümkün değil hissetmiyorsun ama ya burnunu ya ağzını elliyorsun. Anlatabil dim mi? hakkaten eskiler yapamış ve tutarmış.
kayınvalidem bana yapmış ağzıma ellemişim.kız diyor. (ama drlar erkek diyor.)ve olaydan 5 dakika sonra gülerek anlatıyor bana . ben ne tuzu ne ağzıma ellediğimi hatırlamıyorum ....
canım öyle kafadan aşağıya bir avuç tuz dökmüyorsun. bend eöyle sanmıştım ilk baştan:))))
sadece bir çimdik tuzu alıyorsun hamişin haberi olmadan kafasının tam ortasına döküyosun. bir çimdik ya...yüzünden aşağı falan dökülmüyor. Olayın esrarengizliği zaten burda.çok ilginçtir ki sen bir çimdik tuzu mümkün değil hissetmiyorsun ama ya burnunu ya ağzını elliyorsun. Anlatabil dim mi? hakkaten eskiler yapamış ve tutarmış.
kayınvalidem bana yapmış ağzıma ellemişim.kız diyor. (ama drlar erkek diyor.)ve olaydan 5 dakika sonra gülerek anlatıyor bana . ben ne tuzu ne ağzıma ellediğimi hatırlamıyorum ....