---buda emoosun aldıkları..(çeyizi)..

emosssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
128
0
0
İstanbul
bu hisar tencere setim.

buda hisar misafir yemek takımım

hisar misafir çatal bıçak takımım tabi birazcık daha farklı

korkmaz küçük boy tencerem.

korkmaz günlük tencere setim büyük set halinde fakat öyle resim bulamadım nette parça parça ekliyorum kızlar

korkmaz çay setim
a205020cap.jpg at Fotoekle.net - Ücretsiz Resim Paylaşım Hosting
kahvaltı setim schafer .

özkent günlük çatal bıçak setim

korkmaz 3lü setim.

patates kızartması tabagım .

günlük ahşap baharatlık

paşabahçe günlük çay seti

kırmızı siyah fincanlarım çok begenerek almıştım

taçdan nevresim/COLOR]

daysın colorsdan nevresimlerim

salata tabagım bunun yuvarlak olanı

paşabahçeden ikitane sürahim

kahvaltılık setim

süsüm 7 filler:)bunun koyu rengi gibi.

evet kızlar şuanda bulabildkilerim bunlar genelde büyük parçalar alındı şuanda.yavaş yavaş alıyorum daha var fakat daha sonra ekliycem inşallah onlarıda.almak istediğim daha çok şey var sırayla alıyorum:)evde ayrıyetten kahvaltı setlerim ve taçdan 7 8 nevresim .battaniyelerim var ama onları kaldırdık modelleride aklımda değil netten bulamıyorum en kısa zamanda koyarım inş hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Aldıklarının hepsi çok güzel. Bir çoğunu ben de beğenmiştim ve almayı düşünüyordum.
Güle güle kullan canım

güle güle kullan hepsini....o patates tabağından bende alıcam,bievde görmüştüm:)

bende büyük şeyleri aldım ama daha çooook var ve üstelik düğünüm 14 mayısta...şu an duraksadı alımlar:97:

senin ne zaman düğün?

bebekkafa canım benim çok teşeükkürler..senn çeyizler eklimi bakarım hem fikirde almış oluruz eksikliklerimizi görürüz.o patates tabagı çok güzel ya çok amaçlıda kulanılabilir :)
senin dügüne az kalmış hızlandır.benim belirli bitarihi yok tatlım henüz sevdigim var düşünüyoruzda belli değil.bakalım kısmet.ama ben alıyorum

Son düzenleme:
canım baharatlıgı normal çeyiz eşyası satan bi magazadan almıştım 25 tl idi sanırım .çıkıp birazcık gessen bulabilirsin sanırım

MasAllah. Hayirli olsun ceyiziniz :) Allah hayirli günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah. Maddi yöndenden ceyizinizin ne kadar tutacagini söyleyebilirmisiniz acaba?

nayino tşk ederim canım ..amin tüm geçn kızlarımızın hayırlı günlerde nasip eder RABBİM..şuanda döüp hepsini yazamıycam fakat sormak istediğiiniz varsa fiyatlarını söyleyebilirim canım. diger eklediklerimde inş fiyatlarıyla birlikte ekliycem

Amin canim insaAllah. Yok öyle belirli bir sey aklimda yok suan ama tesekkür ederim :) Diger paylasimlarinida takip edicem insaAllah, fiyatlarini eklersen cok sevinirim zahmet olmazsa.

bende daha nişanlı falan değilim canım ya:) ama işte bilirsin kızlar böyle alıyorlar. meraklı oluyoruz..inş alırkenhayal ettiğimiz insanlarla kullanmak nasip olur

hımm anladım canım amin hayırlısı olsun :) yakın bir arkadaşım çeyizini aldı kısa süre sonra evlendi :) çeyiz almak uğur mu getiriyo ne :):) yakın zamanda sana da uğur getirebilir yani :):) ben de çeyizimi almaya başlasam mı ne yapsam belki bana da uğur getirir :):)

Son düzenleme:

hiç belli olmaz valla:)değişik bir bakış açısı hatta.sevdigim varda birazdaha evlenmeye var ben alayımda baktın seneye yol gözükür bana sorasıra sana gelir başla sende yavaş yavaş al güzel begendigin birşey olunca moda falan sorunu kalmıyor.bende öyle enazından.sonuçta evlendigin günde alsan yarın bi başkası çıkıyor ki şimdikiler çok güzel kare vs şık takımlar var onların modası geçmez yani ömürlük olur.çeyz topigine bakarken evlenesim geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…