• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

---buda emoosun aldıkları..(çeyizi)..

hiç belli olmaz valla:)değişik bir bakış açısı hatta.sevdigim varda birazdaha evlenmeye var ben alayımda baktın seneye yol gözükür bana sorasıra sana gelir başla sende yavaş yavaş al güzel begendigin birşey olunca moda falan sorunu kalmıyor.bende öyle enazından.sonuçta evlendigin günde alsan yarın bi başkası çıkıyor ki şimdikiler çok güzel kare vs şık takımlar var onların modası geçmez yani ömürlük olur.çeyz topigine bakarken evlenesim geliyorr:54::54:

önemli olan eşyaların işlevselliği uzun süre kullanılmak için alınıyor :):) valla evlenesi geliyor insanın ya :):)

Güle Güle kullan canımm herşeyin çok güzel :nazar: Özellikle mor nevresim takımını çok beğendim :34:

emoşçum güzel günlerde kullanmak nasip olsun, hepsi çok güzel. ahşap standlı salata kasen dikkatimi çekti özellikle :34: ilginç ve hoş. hıı bi de o kadar tencereyi nereye koycaksın kız, gerek yoktu bence tencereyi günlük vs diye ayriyetten almaya :51:

hepsi çok güzel ama özellikle hisar tencerelerini çok beğendim.güle güle kullan canım:34:
canım benim tşekkürler evet bende çok begenerek aldımm.
emoşçum güzel günlerde kullanmak nasip olsun, hepsi çok güzel. ahşap standlı salata kasen dikkatimi çekti özellikle :34: ilginç ve hoş. hıı bi de o kadar tencereyi nereye koycaksın kız, gerek yoktu bence tencereyi günlük vs diye ayriyetten almaya :51:

teşekür ederim canım benim.o salata kasesini çok severek aldık ekmek koymak içinde kullanlıyormuş ne olursa artık:) canım ilk tencremi korkmazdan almıştım 1yıl önce falan soradan hisarıda alıyım daha düzgün bi takımım olsun diye aldım artık hisarlar durcak sanırım dolaplarda:):):)bide bunları koycak çok dolaplı bi mutfak lazım sanırım :):):77:

bebekkafa canım benim çok teşeükkürler..senn çeyizler eklimi bakarım hem fikirde almış oluruz eksikliklerimizi görürüz.o patates tabagı çok güzel ya çok amaçlıda kulanılabilir :)
senin dügüne az kalmış hızlandır.benim belirli bitarihi yok tatlım henüz sevdigim var düşünüyoruzda belli değil.bakalım kısmet.ama ben alıyorum

ben açmadım canım konu....zaten çok fazla yok aldığım şeyler...tencere seti,misafir için yemek takımı,çatal bıcak takımı,günlük yemek takımı,çatal bıçak takımı,tost makinası,fritöz,bikaç nevresim,3lü çay kahve kavonuzu
vs vs öyle şeyler aldım henüz..daha çok var alınacak şey...hızlandıramıyoruz şu ara zira mazot bitti:27:
ocak-şubat gibi halledicez inşallah....

herseyin cok guzel canım güle güle kullan
çok teşekkürler:13:

güle güle kullan cnm filler çook tatlı değişik bi modelinde aldım ben de çok beğenerek:16:
teşekkürler cnmm.evet benimde çok hoşuma gitmiştiler ..sanada güle güle kullanmak nasip olur inş:54:
Çeyizlerin çok güzeller, iyi günlerde kullan hepsini canım..:71:
çok teşekürler...:97:

Güle güle kullan canım aldıklarını. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
amin bitanem.saolasın:54::54:

Patates tabagina bayildim cok seker, bende almak istiyorum:69:
kirmizili kahve fincanlarin degisik ,onlari nerden aldin cnm?

hepsi cok guzel canim salata tabagin da cok orjinal geldi bana gormemistim daha once, Allah mutlulukla kullanmak nasip etsin insallah

Back
X