hiç belli olmaz valla:)değişik bir bakış açısı hatta.sevdigim varda birazdaha evlenmeye var ben alayımda baktın seneye yol gözükür bana sorasıra sana gelir başla sende yavaş yavaş al güzel begendigin birşey olunca moda falan sorunu kalmıyor.bende öyle enazından.sonuçta evlendigin günde alsan yarın bi başkası çıkıyor ki şimdikiler çok güzel kare vs şık takımlar var onların modası geçmez yani ömürlük olur.çeyz topigine bakarken evlenesim geliyorr
Güle Güle kullan canımm herşeyin çok güzelÖzellikle mor nevresim takımını çok beğendim
çok güzel aldıkların. güle güle kullanman dileğiyle......
güle güle kullan hepsi çok güzel
canım benim tşekkürler evet bende çok begenerek aldımm.hepsi çok güzel ama özellikle hisar tencerelerini çok beğendim.güle güle kullan canım
emoşçum güzel günlerde kullanmak nasip olsun, hepsi çok güzel. ahşap standlı salata kasen dikkatimi çekti özellikleilginç ve hoş. hıı bi de o kadar tencereyi nereye koycaksın kız, gerek yoktu bence tencereyi günlük vs diye ayriyetten almaya
bebekkafa canım benim çok teşeükkürler..senn çeyizler eklimi bakarım hem fikirde almış oluruz eksikliklerimizi görürüz.o patates tabagı çok güzel ya çok amaçlıda kulanılabilir :)
senin dügüne az kalmış hızlandır.benim belirli bitarihi yok tatlım henüz sevdigim var düşünüyoruzda belli değil.bakalım kısmet.ama ben alıyorum
çok teşekkürler:13:herseyin cok guzel canım güle güle kullan
teşekkürler cnmm.evet benimde çok hoşuma gitmiştiler ..sanada güle güle kullanmak nasip olur inşgüle güle kullan cnm filler çook tatlı değişik bi modelinde aldım ben de çok beğenerek
çok teşekürler...:97:Çeyizlerin çok güzeller, iyi günlerde kullan hepsini canım..
amin bitanem.saolasınGüle güle kullan canım aldıklarını. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
Patates tabagina bayildim cok seker, bende almak istiyorum
kirmizili kahve fincanlarin degisik ,onlari nerden aldin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?