• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda Bizim Davetiyemiz.

Spaydimm döktürmüşsün genee harikaa davetiyelerr, bende nişan için böyle espirili bi model istiyorumm.
Yalnız davetiyeyi kaç tane bastırıyosunuz ya o konuda bi fikir verinn :53:

Spaydimm döktürmüşsün genee harikaa davetiyelerr, bende nişan için böyle espirili bi model istiyorumm.
Yalnız davetiyeyi kaç tane bastırıyosunuz ya o konuda bi fikir verinn :53:

biz nişanda 250 tane bastırdık nişanda ise 400 tane :34::34::34:
nişanımda çok sade idi düğünde herşeyim daha şık ve şatafatlı tavsiye ederim böyle bişeyi.

biz nişanda 250 tane bastırdık nişanda ise 400 tane :34::34::34:
nişanımda çok sade idi düğünde herşeyim daha şık ve şatafatlı tavsiye ederim böyle bişeyi.

250 iyiymiş kıs ama bize yetmes yaa salonda olcak 350 felan olur belkii püfff :26:
Yok ben buna benzer bi model beğenmiştimm ayy heycan bastıı :77:
Gelinn olmuşş gidiyorrsunn bekarlığaa vedaa ediyosunnn :24:

250 iyiymiş kıs ama bize yetmes yaa salonda olcak 350 felan olur belkii püfff :26:
Yok ben buna benzer bi model beğenmiştimm ayy heycan bastıı :77:
Gelinn olmuşş gidiyorrsunn bekarlığaa vedaa ediyosunnn :24:

bizimde 500 kişilik salonda 250 kişiye davet etse 2 kişi gelse 500 kişi oluyor zaten :34::34:
artık liste çıkartır düşünür ona göre basarsınız..
aynen canım çok günlerim işte :26::26::26:

tam seni yansıtan davetyeyide bulmuşsun canım...heleki düğün davetyene tek kelimeyle bayıldımmm:16::16::16::16::16:

böyle espirili davetyeler çok hoşuma gidiyo..Allahım çoooo..oook mutlu etsin seni bebiş topikini de görürüs inş...:70::70::70::70:

davetiyemi secerken,senin davetiyenle benim davetiyem arasında tercih yapmakta baya zorlandım alırken seninkide cok hoş ugur getirsin size canım

Oyy sen şimdiii kınadamısınnnn senin yerind eolmak isterdimm balım yaa
İnş. istediğin gibi geçerrr herşey gönlünce olsunn

Hee bidee dün davetiye beğendikk, kıs şimdi fark ettim sennkinin aynısı kristall davetiyeee sen 100 tanesini kaça pastırmıştın kıss balayından gelince yazz banaa :1::1:

tam seni yansıtan davetyeyide bulmuşsun canım...heleki düğün davetyene tek kelimeyle bayıldımmm:16::16::16::16::16:

böyle espirili davetyeler çok hoşuma gidiyo..Allahım çoooo..oook mutlu etsin seni bebiş topikini de görürüs inş...:70::70::70::70:

kankaaaaaaaaaaaaaa
nasıl sevimli bi davetiye öyle yaaa
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:

davetiyemi secerken,senin davetiyenle benim davetiyem arasında tercih yapmakta baya zorlandım alırken seninkide cok hoş ugur getirsin size canım

Oyy sen şimdiii kınadamısınnnn senin yerind eolmak isterdimm balım yaa
İnş. istediğin gibi geçerrr herşey gönlünce olsunn

Hee bidee dün davetiye beğendikk, kıs şimdi fark ettim sennkinin aynısı kristall davetiyeee sen 100 tanesini kaça pastırmıştın kıss balayından gelince yazz banaa :1::1:

çok teşekkür ederim kızlar benim geldi çattı ve bitti bile.
biz 400 tane bastırdık + kına davetiyeleri ile birlikte 200 TL falan verdik :61: tanıdık ama int net fiyatını öğrenebilirsin

Back