• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda bizim asla bitmeyecek hikayemiz

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
YAŞAMA SEBEBıM'e
Bizim hikayemiz asla bitmesin dediğimiz ve her gün yeniden başladığımız hikayelerden. Bitanem sen benim ilk aşkımdın. senden öncesi veya sonrası olmadı. Çünkü gözümü açtığımda karşımda sen vardın. sen benim akrabamdım ama seni akraba gibi asla görmedim. 99 yılında bursaya yerleştiniz ve ben seni 2-3 yılda bir görürdüm. Bir gün ‘AŞK’ kelimesinin ne olduğunu bilmediğim bir zaman bana ilan-ı aşk ettin. Ve o an anladım ki benim aradığım şey hayatımda eksik olan buymuş. Artık aklımdan çıkmaz hale gelmiştin. Yemek yiyemiyordum, ailemden kopmuş bir şekilde sadece günlerce gecelerce odamda seni düşünüyordum. Muhafızakâr bir ailem olduğu içinde kimseye bir şey anlatamıyordum. Kendi kendime içimde yaşıyordum aşkımı. 1 ay birliktelikten sonra ayrıldık. sen ne durumdaydın bilmiyorum ama ben hayatta bu kadar kötü zamanlar hiç geçirmemiştim. ılk defa aşık olmuştum ve 1 ay sürmüştü. ılk aşk unutulmaz derler ya galiba buydu oda. Aklımdan çıkaramıyordum seni. Ne yapsam ne etsem kendimi tutamıyor ve sürekli ağlıyordum. Annemle arkadaş gibi olmamıza rağmen hayatta başıma böyle bir şey ilk defa geldiği için korkup anlatamıyordum. Hele ki tanıdığımız biriydin asla anlatamazdım. Hep seni düşünüyordum. Günlerce gecelerce ağladım. Yoksun diye kendime kızıyordum çünkü kendimi suçlu hissediyordum. Aslında sensiz kalmam ikimizin ortak kararıydı. Ama dayanamıyordum. Bir şeyler yapmam lazımdı ama ne? Seni çok özlüyordum. Ve bir gün hiç beklemediğim bir anda, tamda kendimi toparladığım bir zaman beni aradın. Ne yapacağımı şaşırmıştım.. Sen bana beni unutamadığını ve tekrar denemek için bir şansımız olduğunu söyledin. Ben seni hala seviyordum ve kendime engel olamadan ‘tamam’ dedim. Ve çok güzel bir ilişkimiz vardı. Her şey yolundaydı. Artık kendimde kabullendim sensiz olamıyacağımı, senden başka kimsenin olamıyacağını. Sevgimizi hep uzakta yaşadık sen başka şehirde ben başka şehirde. Ve bir gün beni aldattığını öğrendim. ben sana bukadar bağlıyken sen benden başka biriyle yaşıyordun sevgimizi. Ne yapacağımı şaşırdım. Sen bunu yapamazdın. Veya ben öyle sanıyordum. Tabikide seni terk ettim. 1 yıl kendime gelemedim. Seni hiç unutamadım. Seni hep özledim. Ama sana karşı içimde şiddetli bir nefret vardı. Sevgim artık nefrete dönüşmüştü. Adını duyunca senden bikez daha nefret ediyordum. Sensiz 3 yılım geçti. Bu 3 yıl boyunca bir an bile yanımda olmadın. Senden ayrıldığımda babam her şeyi öğrendi ve benimle 1 ay konuşmadı. Kendime 1 kere daha kızıyordum. Senin gibi beş para etmez biri için ailemin gözünden düşmüştüm. Neyseki her şey geçmişti. Benim çok güzel bir hayatım vardı. Ama sensiz. Hayatımda her şey yolunda gitmeye başladığı bir anda sen yeniden çıktın karşıma. Ama ben artık eski ben değildim. Sen yokken ben yalnız kalmayı öğrendim. acıya duvar gibi durmayı öğrendim. ve senin karşındada çok güçlü biri vardı. Sen bana önce arkadaş gibi yaklaştın. Görüşüyorduk bi dost gibi sen bi sıkıntında arıyodun beni bende sana destek olmaya çalışıyordum. Bir gece beni aradın. Ve ağlıyordun. ‘ Seni unutamıyorum. Ne yaptıysam olmadı 3 yıl bekledim belki aklımdan atarım diye ama olmadı. Ne olur affet beni’ dedin. Ama bu kadar kolay değildi. Sen beni aradın ağladın ama ben günlerce gecelerce ağladım ama bir işe yaramadı sen geri gelmedin bu 3 yıl boyunca. ‘ asla’ dedim ‘bir daha beni asla arama’ dedim ve kapattım. Sen beni bir kere daha mahvettin. Bir kere daha beni güçsüz biri yaptın ama asla kararımdan vaz geçmedin. Sen hiç bıkmadan 2 ay beni her gece aradın ama bende asla sana cevap vermedim. Ben bursaya tatile geldim. Ve seninle karşılaştım. Kendime kızıyordum çünkü kendimi seni sevmekten alamıyordum. Nereye baksam seni görüyordum. Sana dönmiyeceğime kendime söz vermiştim. Ama heryerde karşıma çıkıyordun. Beni sevdiğini söylüyordun bana ‘ beni affet bir daha asla seni bensiz bırakmıcam’ dedin. Ama güvenim kalmamıştı. Güvenmek istiyordum ama yapamıyordum. Tam 3 ay sonra bana evlenme teklif ettin. Bi yandan seni affetmek ve sonsuza kadar birlikte olmak istiyordum bi yandanda ya bir daha olursa böyle bişey diyordum. Ve sonunda sana evet dedim. Çünkü hayır deseydim asla mutlu olamıcaktım. Ve her şey çok güzelken yani barışmamızdan 2 ay sonra baban beni babamdan istedi. Babamda verdi. Artık evlenmemiz için hiçbir engel kalmamıştı. Her şey tam da istediğim gibiydi. Ve biz nişanlandık. Tam 10 ay sonrada evlendik. Şuan 1 yıllık evliyiz kocacım. Ve sensiz bir hayat düşünemiyorum. Sana sonsuz güveniyorum. Beni bırakmayacağını biliyorum. Seni öyle çok seviyorum ki. Rabbim seni bensiz beni de sensiz bırakmasın. Ve ben sana ikimizin parçasını vermek istiyorum. Ve inşl. Rabbim nasip ederse çok kısa zaman sonra 3 kişilik bir aile olacaz. Ellerimi hiç bırakma, gözlerin hep bana baksın bitanem. Seni çok seviyorum kocacım. ıyiki benimsin. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Sonu mutlu biten we mutlu dewam eden güzel bir hikaye dewam edicek olan bir hikaye rabbim mutluluğunuzu daim etsin sağlıklı mutlu huzurlu çocuklarınızlar birlikte hayırlı bir ömür diliyorum canım sewgilerimleopuyorumnanaktan

o kadar icten seviyorsunuzki:nazar:
ins cok cok cok mutlu olursunuz her daim:Saruboceq:
mutluluklara.s.

Sonu mutlu biten we mutlu dewam eden güzel bir hikaye dewam edicek olan bir hikaye rabbim mutluluğunuzu daim etsin sağlıklı mutlu huzurlu çocuklarınızlar birlikte hayırlı bir ömür diliyorum canım sewgilerimleopuyorumnanaktan

canım benim çok saol güzel dileklerin için. amin inşl. rabbim mutluluğumuza mutluluk katar inşl.kaydirigubbakcemile4

canı çok mu yakın akrabasınız benım de bir arkadasım süt kardeşine aşıktı:( onun bu düşüncesineden ayrırmak için çok ugraşmıştırk

canı çok mu yakın akrabasınız benım de bir arkadasım süt kardeşine aşıktı:( onun bu düşüncesineden ayrırmak için çok ugraşmıştırk

cnm çok yakın veya uzak olsun ne farkeder insan sevince gönül ferman dinlemiyor. bence hata yapmışsınız ayırmakla. seven insan anlar sevginin ne demek olduğunu.

Back