Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilen arkadaşlar varki 28 temmuz da sezeryanla doğum yapicaktim.18 temmuz cuma günüde kontrolüm vardi sabah kan verdim kahvalti yaptim nst çektirmek için hastanemizin diğer bir kliniği olan istasyon kliniklerine gittim ve nst ye bağlandim tam 5 dak geçmiştiki dr.um gördü beni öğleden sonrada dr.la randevum vardi bana bakti ve hemen tansiyonumun alinmasini istedi tahlil sonuçlarimi görmek istedi ablami çağirdim hemen bişeler konuştular dr.la ve dr.um bana seni bugun keselim dedi ben şok oldum tabi ne olup bittiğini anlayamadim bile hiç sancim filanda yok hemen eşime haber verdim ve yakinlarima acaip heycanliyim ve kahvalti yaptiğim için anestezi uzmani gönülsüz olarak ameliyata alacağini durumumun çok acil olduğunu söyledi ben hala ne olduğunu bilmeden acaip bi korkuyla saatimi bekliyorum sonradan öğrendimki dr.um herşeyi göze alarak beni ameliyata almiş preklampsi olmuşum heryerim şiş ve ameliyata girerken tansiyonum 18/1o olmuş ablamda yanimda ameliyathanede tabi daha sonra dayanamayip çikmiş bebeğim 14.20 de dünyaya gelmiş ama çok uğraşmişlar kendine getirmek için yavrum çok şükür çikmiş odamiza kilosu iyi olmasina rağmen küveze alindi ve bir gece kaldi ama ben bir türlü çikamamaşim tam 15.30 ameliyathaneden çikmişim ama beni uyandirmaya çalişirkende çok problem yaşanmiş hepsinide hatirliyorum nefes alamiyorum tansiyonum düşmüyo ve bana uyuşturucu iğneler yapiliyo artik pes ettim nefes almakta çok zorlaniyorum neyseki oksijen filan bağlandi ve kendime geldim yavrumu verdiklerinde kucağima yaşadiğim tüm sikintilar geçti ve hayattaki en büyük mutluluğu yaşadim allahima binlerce şükür yavrumda bende toparladik ve iyiyiz allahim hepinize kolay doğumlar nasip etsin arkadaşlar.buarada sevgili dr.um op.dr.turgay güvene sonsuz teşekkür borçluyum