E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
çok teşekkür ederim allah sana ve tüm hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.benim tansiyon problemim strese bağlı olarak hamilelik öncesindede vardı ama kronikleşmemişdi.hamileliğimde tansiyon problemi başlarda yoktu ama son aylarda başladı ve kronikleşti tansiyon ilacına başlandı canım sakın kafana takma ama ihmalde etme sürekli tansiyon takibi yap bence ve dr.una bildir tansiyonun sıcağa yada strese bağlı olarakta yükselmiş olabilir geçmiş olsunCanım çok geçmiş olsun ama neyseki bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün inşallah,bende eylül annesi olucam inşallah sana sormak istediğim tansiyonun hamileliğinin başından berimi yüksekti merak ettim,benim geçenlerde 17-2 çıkmıştı ama dr.strese bağladı bi dahada o kadar yükselmedi ama yinede endişeleniyorum senin tansiyon problemin varmıydı yani her zaman,gözün aydın inşallah benim gibi daha bebeğini dünyaya getirmeyenlerde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
çok teşekkür ederim allah sana ve tüm hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.benim tansiyon problemim strese bağlı olarak hamilelik öncesindede vardı ama kronikleşmemişdi.hamileliğimde tansiyon problemi başlarda yoktu ama son aylarda başladı ve kronikleşti tansiyon ilacına başlandı canım sakın kafana takma ama ihmalde etme sürekli tansiyon takibi yap bence ve dr.una bildir tansiyonun sıcağa yada strese bağlı olarakta yükselmiş olabilir geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?