• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim zorlu doğum hikayem

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Bilen arkadaşlar varki 28 temmuz da sezeryanla doğum yapicaktim.18 temmuz cuma günüde kontrolüm vardi sabah kan verdim kahvalti yaptim nst çektirmek için hastanemizin diğer bir kliniği olan istasyon kliniklerine gittim ve nst ye bağlandim tam 5 dak geçmiştiki dr.um gördü beni öğleden sonrada dr.la randevum vardi bana bakti ve hemen tansiyonumun alinmasini istedi tahlil sonuçlarimi görmek istedi ablami çağirdim hemen bişeler konuştular dr.la ve dr.um bana seni bugun keselim dedi ben şok oldum tabi ne olup bittiğini anlayamadim bile hiç sancim filanda yok hemen eşime haber verdim ve yakinlarima acaip heycanliyim ve kahvalti yaptiğim için anestezi uzmani gönülsüz olarak ameliyata alacağini durumumun çok acil olduğunu söyledi ben hala ne olduğunu bilmeden acaip bi korkuyla saatimi bekliyorum sonradan öğrendimki dr.um herşeyi göze alarak beni ameliyata almiş preklampsi olmuşum heryerim şiş ve ameliyata girerken tansiyonum 18/1o olmuş ablamda yanimda ameliyathanede tabi daha sonra dayanamayip çikmiş bebeğim 14.20 de dünyaya gelmiş ama çok uğraşmişlar kendine getirmek için yavrum çok şükür çikmiş odamiza kilosu iyi olmasina rağmen küveze alindi ve bir gece kaldi ama ben bir türlü çikamamaşim tam 15.30 ameliyathaneden çikmişim ama beni uyandirmaya çalişirkende çok problem yaşanmiş hepsinide hatirliyorum nefes alamiyorum tansiyonum düşmüyo ve bana uyuşturucu iğneler yapiliyo artik pes ettim nefes almakta çok zorlaniyorum neyseki oksijen filan bağlandi ve kendime geldim yavrumu verdiklerinde kucağima yaşadiğim tüm sikintilar geçti ve hayattaki en büyük mutluluğu yaşadim allahima binlerce şükür yavrumda bende toparladik ve iyiyiz allahim hepinize kolay doğumlar nasip etsin arkadaşlar.buarada sevgili dr.um op.dr.turgay güvene sonsuz teşekkür borçluyum

canım hamileliğin ve dogumun sıkıntılı geçti ama inş. bu sıkıntıların son olur evladın ve eşinle bilikte sağlıkla güzel günler geçirirsiniz....

Canımmm allah yardımcın olmuş,bak ne güzel sonunda oğluna kavuştun,
allah size ailecek bir ömür boyu sağlık mutluluk versin canım,

Hay Allah geçmiş olsun, ama gözün de aydın:hooray: güle güle büyüsün şirin şey!!:nazar:
Allah analı babalı etsin

çok geçmiş olsun :teselli:canımm çok zor bi doğum olmuş:teselli:.neyse ki bebeğin ve sen iyisiniz...a.sallah analı babalı büyütsünn.a.s.bebeğinle mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrryerimseniben

canım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün dilerim başka bi problem yaşamazsın...........

canım geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn...BEBİŞLER ZORLUKLRLA ACILARLA DÜNYAYA GELEN EN GÜZEL ŞEYYY ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH RABBİM ONLARIN EKSİKLİĞİNİ VERMESİN

cook gecmis olsun canim yaaa, saglicakla buyusun bebisin insallah
seni, bebisini ve doktorunu verdiginiz mucadele ve azimden dolayi kutlarim bu arada...;)

gecmis olsun canim sag selim bebegine kavustun ya herseye deger allah anali babali buyutsun insallah

Canım çok geçmiş olsun ama neyseki bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün inşallah,bende eylül annesi olucam inşallah sana sormak istediğim tansiyonun hamileliğinin başından berimi yüksekti merak ettim,benim geçenlerde 17-2 çıkmıştı ama dr.strese bağladı bi dahada o kadar yükselmedi ama yinede endişeleniyorum senin tansiyon problemin varmıydı yani her zaman,gözün aydın inşallah benim gibi daha bebeğini dünyaya getirmeyenlerde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Canım çok geçmiş olsun ama neyseki bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün inşallah,bende eylül annesi olucam inşallah sana sormak istediğim tansiyonun hamileliğinin başından berimi yüksekti merak ettim,benim geçenlerde 17-2 çıkmıştı ama dr.strese bağladı bi dahada o kadar yükselmedi ama yinede endişeleniyorum senin tansiyon problemin varmıydı yani her zaman,gözün aydın inşallah benim gibi daha bebeğini dünyaya getirmeyenlerde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
çok teşekkür ederim allah sana ve tüm hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.benim tansiyon problemim strese bağlı olarak hamilelik öncesindede vardı ama kronikleşmemişdi.hamileliğimde tansiyon problemi başlarda yoktu ama son aylarda başladı ve kronikleşti tansiyon ilacına başlandı canım sakın kafana takma ama ihmalde etme sürekli tansiyon takibi yap bence ve dr.una bildir tansiyonun sıcağa yada strese bağlı olarakta yükselmiş olabilir geçmiş olsun

çok teşekkür ederim allah sana ve tüm hamişlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.benim tansiyon problemim strese bağlı olarak hamilelik öncesindede vardı ama kronikleşmemişdi.hamileliğimde tansiyon problemi başlarda yoktu ama son aylarda başladı ve kronikleşti tansiyon ilacına başlandı canım sakın kafana takma ama ihmalde etme sürekli tansiyon takibi yap bence ve dr.una bildir tansiyonun sıcağa yada strese bağlı olarakta yükselmiş olabilir geçmiş olsun

Çok saol canım cevapladığın için güle güle büyüt bebeğini inşallah:emir_bebek:

aylin'cim geçmiş olsun tatlım,neyse ki artık birliktesiniz Allah sağlıklı huzurlu ömür versin sizlere öpüyorum kocaman sizi şeker

aylincimm çok geçmiş olsunn neyseki bebişine saglıcakla kavuştun. allah saglıcakla da büyütmeyi nasip etsin güzel annem.

aylinciim allah yardımcın olmuş canım .. bebişini allahım analı babalı büyütsün canım... sen doguma giricegini ögrenince şok oldun bisde aynı sen gibi şok olduk canım... kuzunu allahıım sana bagışlasın canım:) darısı bizlere inş..

aylincim geçmiş olsun hayatım. eşin ve bebişinle beraber mutlu bir ömür diliyorum size. aylincim bizede dua et kavuşalım bebişlerimize. :nazar:a.s.

canım benim yaaa... ben bu kadar zorlu bi doğum hikayesi beklemiordum senden açıkcası. okuyunca tüğlerim diken diken oldu:((( neyseki hersey bitmiş sende oğluşunda çok iyisiniz...Artık sizde bi çekirdek aile oldunuz, mutluluğunuz daim olsun canım arkadaşım...

canım gözün aydın geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün yavrunuuu...benide biran önce bebğime kavuştursun allahımm..:1no2:

büyük geçmiş olsun. inşallah bebeğinle ömür boyu sağlıklı günler geçirirsiniz. çok şükür her şey yoluna girmiş. Allah analı babalı büyütsün inşallah...

Back