Buda benim yuvam:))

Arzum yerim len senin mutfağını...keşke daha önce isteseymişimm..kuzucukların resmleri ne gözel öyle ..yerim ben onları..kahve içelim len bir gün o mutfakta mutfak keyfine bayılırım benn....

canim evin cok güzel sende benim gibi yesil yapmissin ne gzl sandalye yesil bulmussun gerci trde hersey bulunyuor hatta yaptiriosun ama ben almnydayim koltugma uygun yesil bulamadim bende idareten krem aldim uymadi ama napim..cok hos evn var güle güle otur bidenem...

güle güle otur canım ALLAH agzınınızın tadını hıç bozmasın

Arzum yerim len senin mutfağını...keşke daha önce isteseymişimm..kuzucukların resmleri ne gözel öyle ..yerim ben onları..kahve içelim len bir gün o mutfakta mutfak keyfine bayılırım benn....

ayyyy bende bayılırım mutfak keyfine ama bizimki bira küçük annemlerde çakır cafe diyoruz ablamlarla birleşiyoz soyadımız çakır:))(kızlık)

olsun şekerim krem olsun ne olacak sagol canıma.s.

canım pozitif enerjisi olan bir ev...
can sağlığıyla oturman dileğiyle.
turuncu ve yeşil koltuklar çok cici...

yesil ve turuncu cok güzel :)

iki cocuklu bi ev icin gercekten cok temiz ve derli toplu bi ev güle güle oturun insallah

canım çok güsel evın var.güle güle sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturun canım.hersey okadar cıvıl cıvıl kı içim acıldı yafff...

güle güle oturun canım, miniklerle dahada sevimli olmuştur şimdi eviniz, ay Ela yakında o yerlerde emeklicek ya fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…