Buda benim yuvam:))

canım evin çok tatlıymış, o tondaki yeşile bayılırım ama mobilyada hiç düşünmemiştim, güzel oluyormuş.
benim oturma odamda turuncu ama model değişik.
Allah sevdiklerinle beraber oturmak nasip etsin a.s.

arzucum Allah eşinle eloşunla sağlıkla oturmayı nasip etsin
çok sıcak çok şirin
sevgiler

eviniz çok güzel düzenli ve temiz allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsindeğmesin..

ççook güzelmiş ewiniz güle güle yaşayın inşallah yalnız salonda konsolunuzun üzerine resim değil de geometrik aynalar assanız daha güzel olur bence

Çok güzel ve sıcak
Ama naçizane bir önerim var. salondaki gümüşlüğün içindeki tepsiyi ordan kaldır şekerim ya, çok sırıtmış.

Seviyorum böyle rengarenk evleri:lepi:

Hersey cok güzel, özellikle salonundaki renk uyumu cok hosuma gitti... ama kücük oturma odanda, kocaman duvari kaplayan perdeler yerine daha seffaf ufak perdeler kullanirdim, en azindan oda oldugundan daha kücük görünmezdi,
gerci bu zevk meselesi ben agir ve duvari tümüyle kaplayan perdeleri sevmedigim icin gözüme batti sanirim...

ALLAH huzurla, mutlukla oturmayi nasip etsin...

önerileriniz için sagolun kızlar dikkate alıyorum:))oturma odasının perdesini bilerek storlu istemedim yada kısa camım büyük artı duvar görüncegine perdem olsun istedim

çok güzel evın canım güle güle oturun inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla...hep birliktee..muckssssss

turuncu koltulkara bayıldım cnm
yeşili pek sewmem ben ama sen cok iii kombine etmişsin cnm
güle güle otur saglık mutlulukla cnm ............

cok güzel bidenem evinn
ama yesil oturma odasinin duvarini cok acik eflatun veya kum rengi yapsan daha $ik durur

dün görmüstümde yazamadim cnm mCx

melül melül bakioduk kronik vaka dan dolayi :roflol:

ankaradan slmm
arzucumm bende size bayagıı uzağımm.turuncularına bayılldımm.ama mutfagı detaylı göstermemişin bizeeekaydirigubbakcemile3 gözümden kaçtı sanmaa haa
evin çok hoş sıcacıkk.huzurlu oturmanı nasip etsinn rabbimma.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…