buda benim yerleşme aşamasında olan evim

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
40
ALLAH HUZUR MUTLULUK NASİP EDER İNŞALLAH:nazar::nazar:
Şimdilik resim kalitesi kötü daha sonra inşallah iyilerini eklerim.. buhafta salon mobilyaları geldi sadece... iyi kötü bütün yorumları bekliyorum tecrübesizim fikirlere açığım:):)
5021.jpg

5075.jpg

5090.jpg

5131.jpg

tül perde ve oturma odası yarın gelcek
halıyıda nişanlım yanlış sermiş masanın altına aldığımız küçük halıyı sermiş Akksesuarlarıda gidince alcam inşallah.....
oturma odası mobilyalarımız
5155.jpg

mutfak halımız
5171.jpg

yatak odamız
5191.jpg

şimdilik bulduklarım bu kadar tam anlamıyla yerleşince güncellerim artık:)

Son düzenleme:
masAllah cok güzel gercekten beyaz koltuk takimi cok güzel ferah ve aydinlik :nazar:

güle güle oturun insaAllah :KK61:

mutluluklar dilerim canım güle güle oturun inş.Ben oturma odandaki koltuk takımını beğendim çok rahat bişiye benziyor.Tam yerleşmiş mis gibi döşenmiş gelin evini bekliyoruzzz:KK61:

mutluluklar dilerim canım güle güle oturun inş.Ben oturma odandaki koltuk takımını beğendim çok rahat bişiye benziyor.Tam yerleşmiş mis gibi döşenmiş gelin evini bekliyoruzzz:KK61:

inşallah şimdilik bende sizin gibi netten görüyorum evimi ayrı şehirlerdeyiz ve eşyaları 1 günde almak zorunda kaldık inşallah tammlanınca güzel bişey ortaya çıkar..Bu arada çok teşekkür ederim

Herşeyin hayırlısı canım böyle heyecanın daha farklı oluyodur eminim,1 günde değilde uzun zamana sığdırılıpta ona uygun döşenmiş gibi duruyor salon halın koltuklara çok uymuş mesela,tez zamanda mutlu yuvana kavuşman dileğimle...

Herşeyin hayırlısı canım böyle heyecanın daha farklı oluyodur eminim,1 günde değilde uzun zamana sığdırılıpta ona uygun döşenmiş gibi duruyor salon halın koltuklara çok uymuş mesela,tez zamanda mutlu yuvana kavuşman dileğimle...

teşekkür ederim içimi rahatlattınız ..Evet biraz farklı nişanlım şu geldi bu geldi diyor bende sadece fotolarını istemekle yetiniyorum:):KK43::KK43:

2 ay bile kalmamış ama baksana,ne demek rica ederim bi nebze için rahatladıysa:KK66:sen kuyruğuna gelmişsin artık bak yuvanı bile paylaşmışsın inş mutlu mesut bir ömüre yelken açarsınız,az kalmış çok:)

2 ay bile kalmamış ama baksana,ne demek rica ederim bi nebze için rahatladıysa:KK66:sen kuyruğuna gelmişsin artık bak yuvanı bile paylaşmışsın inş mutlu mesut bir ömüre yelken açarsınız,az kalmış çok:)

çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese mutlu mesut bi yuva nasip etsin inşallah.Az kaldı evet çok az hemde :KK43::KK43:

güle güle oturun canım. allah yuvanıza bereket huzur versin. ben çok beğendim açıkçası allah nazarlardan saklasın. mutluluklar dilerim:nazar::nazar::nazar:

çook teşekkür ederim bende tamamlanmasını bekliyorum bakalım artık kısmetimizde ne varsa o olcak:)

eminim herşey güzel olacaktır. ama bu dönemler tehlikeli. stres var terslik çıkarsa duygusu var. evliliğin korkutan yüzünü düşündüğün zamanlar çok sık eee herşey sorun çıkmasına müsait. o yüzden ben nişanlınla sana sakin olmayı herşeyi oluruna bırakmayı denemenizi tavsiye ediyorum. çok az kalmış evine kavuşmana. güzel olucak herşey güzel maşallah bir kısmını gördüm beğendim ben önemli olan senin içine sinmesi rahat olman evinde. nede olsa hayatta en hakim olduğun yer evin. kraliçede sensin hizmetçide. kısmetinde güzel şeyler olsun inşallah. nazar boncuğu asmayı unutma evine:KK70:

X