• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu buda benim yatak odam

Güle güle kullan arkadaşım. Bende 3 temmuzda evleniyorum. Ve henüz hiçbir şeyi almadık. Ama yaklaşık olarak ne alacağım belli ben de senin aldığın doğtaşın bu elegance serisini çok beğeniyorum. Ama sürgülü gardrobu da olduğunu bilmiyordum. Çok güzel bir seçim.. :)

huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin allah
ben bu renk mobilyları pek sevmiyorum ama cok güzell mobilyan şık modern tarz ve kalitelia.s.

Çok güzel Allah iyi günlede kullanmanı nasip etsin. bu modeli yakındanda görmüştüm.bizde bunun beyaz, siyah camlı benzer bi modelini yaptırıcaz inşallah..
mutluluklar dilerimm

Çok şık bir takım güle güle kullanmak nasif etsin Allah..
Bende Doğtaş'tan aldım yatak odamı ve yemek odamı
Tabiki daha kullanmak nasip olmadı depoda duruyor ;)

Güle güle kullan arkadaşım. Bende 3 temmuzda evleniyorum. Ve henüz hiçbir şeyi almadık. Ama yaklaşık olarak ne alacağım belli ben de senin aldığın doğtaşın bu elegance serisini çok beğeniyorum. Ama sürgülü gardrobu da olduğunu bilmiyordum. Çok güzel bir seçim.. :)

canım yatak odam eleganse fakat odam biraz dar olduğundan gardolap S-12 diye bir takımın..sadece gardolabı takımdan ayırıp diğeri ile birleştirdim..elegace ın kendi gardolabı kapaklı..ancak yer tasarrufu ve kullanım açısından sürgülü tercih ettik..S-12 yi görün mutlaka..kendi imalatları ama birebir aynı mobilya ve kalite

çokk teşekkürler..inanın sizler beğendikce mutlu oluyorum..olumsuz bir yorum duyunca insan morali bozulur ya..hepiniz çok sağolun ki sizlerin yorumları beni mutlu ediyor:D dilerim çok çok iyileri sizlerin olur

güle güle kullan canım.ben de bu modeli çok beğenmiştim ama nişanlıma bir türlü model beğendiremiyorum çok sıkıntılıyım.eğer kullanmaya başladıysan yorumunu alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler....

canimyatak odan muhtesem allah saglikla huzurla kullanmayi nasip etsin:Saruboceq::nazar:kaydirigubbakcemile3

canım yatak odan doğtaşın hangi modeli ikisi farklı bende doğtaştan alıcam o yüzden soruyorum

Bu dolap doğtaşın hangi modeline ait.Beu dolabı çok beğendim ama böyle bir dolap göremedim :( Bilgi verirseniz sevinirim.

Back
X