• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu buda benim yatak odam

arkadaşım da doğtaştan almış..çok kaliteli modüler mobilya ve de fonksiyonel...köşe takımınada bittim tatlım....güle güle eskitin inşallah....

çokkk teşekkürler arkadaşlar..evleniyor olmanın heyecanını iyice yaşamaya başladım bunları alınca:D çokkk daha iyileri sizlerin olsun inşallah..

evet yatak ve yemek odası kısmının modelleri aynı denilebilir..ben mobilya rengini çok sevdiğimden takımları renkleri için seçtim denebilir.D

Gayet şık ve modern:nazar: güle güle kullan tatlım bu arada düğün ne zaman?

inşallaahhh..ankaraaya gelin gidiyorum.yeni bir şehir..yeni iş yeni insanlar yeni bir hayat..kısmet..

canım çook güzel güle güle kullan

ama şunuda söylemeden geçemiycem bikaç yıl sonra sandıklı baza almadığına pişman olabilirsin

kendimden biliyorum

dimple aslında baza alacaktık..sonra takımı bozmak istemedik..karyola olmassa takımdan çok ayrı kalacaktı baza..bizde takımın kartolasını aldık..birde yatak aldık ancak en yakın zamanda içine baza yaptırıcaz..özel yapım oluyor ölçülere göre..yatağın altına baza yaptırıcaz zaten..

bu arada acemiperi ben nereye dedin diye dikmen demişim:D pardon istanbuldan geliyorum ankaraya..istanbulada 12 sene evvel izmirden gelmiştim..şimdi denizi olmayan bir kent...umarım alışabilirim

Back
X