Erkeklerin işediklerini bilmiyordum ohaoldumsmilen (yani azgınlık zamanlarında) Benim 3 yaşında dişi bir kedim var senede bir gün evi özel kokusuyla malesef kaplıyor :umursamaz: Hiç dışarıya çıkartmadığım için (apartman-daire kapısı önü bile dahil) o da aklınca poşetlere, bulabilirse ayakkabılara hatta çantalara işeyerek o poşet, ayakkabı ve çantalardaki özel kokusu ile dışardaki kedilere mesaj yolluyor.Onlarda adresi alıp bir gün 7. kata sanki çıkıp geleceklermiş gibi opuyorumnanaktan Ama bir gün çok ilginçtir 3. kata çıkmış sağı solu koklayan bir kedi görmüş ve şok olmuştum :bbo: her kediyi beğenmemeleri çokilginç bir özellik. Hamileliği öncesinde tam 7 iran kedisini İstanbul'un her semtinden nerdeyse evimize toplamış, birer haftalık açık büfeli otel hizmeti sunmuştuk ve en sonunda 7.sine tamam demişti. Neyse çenem düştü, Allah hepimizin miniklerini bize bağışlasın, senelerce mutlu mesut sağlık sorunları olmadan öpüşe koklaşa (sidiksiz kaydirigubbakcemile3) yılllar geçirelim İnşallah.