Buda Benim Oğluşum Çapkın

Çok tatlıymış maşallah!!!
Ben de rengini ve desenini çok beğendim!!!:asigim:

İlk mesajınızdaki fotoğrafındaki bakışlardan belli sanırım adının neden çapkın olduğu :) Bakışları pek bir fıldır fıldır :) Maşallah diyeyim. Şu meşhur kedi maması reklamlarında oynayan gri siyah kedilere benziyor, bayıldım bayıldım. Uzun, mutlu ve sağlıklı bir hayatı olsun inşallah.

Çok Teşekkür ederiiz..oğluşumun adını eşim koydu opuyorumnanaktan ve ekledii babası evlendi çapkınlığa nokta koydu. oğlu sürdüreceekk:roflol: :roflol: çapkın olacak benim oğlum çok gülmüştüüm olsun bakalım dedim. ama benim oğlum seçici teyzesii:smiley-cool: her pisiye bakmıyoss fetipaşaya getirmiştik bikeresinde gezdiriyoruz çimende bir pisicik geldi. hatuunn kesiyo.. benimki tıslıyo falan hatun kur yapıyo ,bizmkide hafiften pas vermeye başladı falan CADIARZU eşim bi sevinçli aferin oğlum adının hakkını ver :lepi: deli ya :roflol: hatun yaptı kuru sen kaçtı gittii. bizmki yavrum baka kaldı, arabaya bindik camdan bakıyo halen bi otarftaki cama bi butaraftaki cama :roflol: ahhh nerden bilebilirdim gecemin bir kabusa dönüşüceğinii kızlaar.. akannehir bi agrasiflik çapkın efendide alalah diyom noldu şimdi oğlum diyom bi yerinmi ağrıyo. fisfisfis elimle bakıyom hani ağrıyan bi yeri varsa dokunduğumda bi tepki verir boshayallersmile yok patilerine bakıyorum bişey battımı yok yok yok ama bi gariplik var fisfisfis gece miyavlamalr ama nasıl bir miyavlama dertli dertlii. allahım diyom noluyo oğluşuma:sm_confused: (tabi sizler tahmin etmişinizdir) sabah 5 susmuyo gün ağardı anaammmm biir kokuuuu :roflol::roflol: çantamda karnesi sürekli oğluşumun dedim arayacam artık veterineri bir attımkii elimi çantaya çantaa su içinde tabi su değil çişşş:roflol::roflol: aman allahım dedim bu neee ama nasıl ağlıyorum şimdi güldüğüme bakmayın :roflol: eşime kalk dedim çabuuk doktora gidiyoss noldu hayırdır dedi oğluşuma bişey oldu kesiin bişey oldu. baksana işemiiş asla yapmaz çünkü biliyorum yanii, yavrumun miğdesi bulanır kumuna kusar Allah nazarlardan saklasın maşallah oğluma..neyse dur dur dedi eşim panikleme arayalım bakalım dilşat hn aradık ama nöbetçi var dedi 8. burda arayın görüşün ayy o saat geçmek bilmemişti sürekli konturol ediyom ama biryerinde bişey varmı yook :sm_confused: neyse aradık dilşat hn ben ağlıyorum dedim böyle oldu böyle hiiç bişeyi yoktu hatta dün pazar günü koruya getirdim gezdirdim hatta güzel bir pisicikle tanıştı oğlum. keyfide iyiyidi ilk gördüğünde sinirlendi ama sonradan iyi oldu dedim. galiba böcek ısırdı bişey oldu oğluma dedim dilşat hanım imkansız damla kullanıyoruz dedi ısıramaz...dedim çantam çiişşş içindee :roflol:dilaşt hanım biir koptu ama telefondaa :roflol:dedi dilek kusura bakma ama koptum yanii oğlumunuzz hatun istiyoo ben neeeeee kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
şimdilik bu kadar kızlar işe dönmem lazım..

cinsi ile ilgili dok.dilaşt hn American Shorthair whiskas gri beyaz diye kimliğine işlemişti ama dilşat hanımda whiskasım geldi benim diye sever ..hihoyyyt
valla çenem düştüüüü hadi ben kaçtım sevgiler a.s.

Çapkın gerçekten de alımlı, yakışıklı, mağrur ifadeli bir beyefendiymiş.. Tüylerinin deseni de adeta tablo gibi.. Maşallah ona..

Uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum..

Not: Bulutu bırakıp yalnız geldim başlığınıza.. :roflol:

Teşekkür ederimm Allah bütün miniklerimize sağlık ve uzuuun ömürler versin :Saruboceq: hayat miniklerimizle çok daha güzel ve eğlencelihihoyyyt

Not:Bulutu benim için lütfen öpüünn maşallah ona vidyo ları izledim buarada harikaydıı alkisalkisalkis maşallahhh bulutaa

çokk tatlıymış bu Çapkın yaaaa maşallahhh yerim onun patilerini ben.. Ne kadar güzelll Allah uzun ömür versinn

ben bu çapkınnnnn wiskası yeriiimmmm yavuuu,demek kız istiyomuşmuş heeeeekaydirigubbakcemile3

Erkeklerin işediklerini bilmiyordum ohaoldumsmilen (yani azgınlık zamanlarında) Benim 3 yaşında dişi bir kedim var senede bir gün evi özel kokusuyla malesef kaplıyor :umursamaz: Hiç dışarıya çıkartmadığım için (apartman-daire kapısı önü bile dahil) o da aklınca poşetlere, bulabilirse ayakkabılara hatta çantalara işeyerek o poşet, ayakkabı ve çantalardaki özel kokusu ile dışardaki kedilere mesaj yolluyor.Onlarda adresi alıp bir gün 7. kata sanki çıkıp geleceklermiş gibi opuyorumnanaktan Ama bir gün çok ilginçtir 3. kata çıkmış sağı solu koklayan bir kedi görmüş ve şok olmuştum :bbo: her kediyi beğenmemeleri çokilginç bir özellik. Hamileliği öncesinde tam 7 iran kedisini İstanbul'un her semtinden nerdeyse evimize toplamış, birer haftalık açık büfeli otel hizmeti sunmuştuk ve en sonunda 7.sine tamam demişti. Neyse çenem düştü, Allah hepimizin miniklerini bize bağışlasın, senelerce mutlu mesut sağlık sorunları olmadan öpüşe koklaşa (sidiksiz kaydirigubbakcemile3) yılllar geçirelim İnşallah.

İnşallah canıımm:Saruboceq: ben kısırlaştırmak zorunda kaldım malesef halen vijdan yapıyorum kendimce :sinifsinif: fakat dilşat hn doktorumuzla uzun uzun konuştuk en doğru karar olarak okeyledik ve kısırlaştırdım yaklaşık 1 seneyi aştı maşallah idrar bırakma vs vs hiç bişey yok şimdi idrarıda kokmuyo opuyorumnanaktan

Ben Sizi Çok SEVıYORUM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkadaşım,bu whiskascık var ya bu çapkıncık oğluşcuk,çookk şanslı beee:)
böyle anne babası olduğu için:)

maşallah size

arkadaşım,bu whiskascık var ya bu çapkıncık oğluşcuk,çookk şanslı beee:)
böyle anne babası olduğu için:)

maşallah size

Canımsın yaa sağol arkadaşım opuyorumnanaktan inan o küçüçük melek bize okadar çok şey kattıki opuyorumnanaktan en az onun kadar şanslıyız bizde :lepi:

annesssiiiiiii müsaadenle ben ısırabilir miyim bu kar kaplanını

yerim ben bunu çok tatlıııı kırk bir kere maaşallah oyyyy

ayyy aşık oldum buna ben opuyorumnanaktan,
bu nasıl güzellik ,bu nasıl asil bir duruş , endamını seviim onunopuyorumnanaktan

a.s.a.s.bakk benim oğlumun adı çapkın tavlar seni heee:roflol: camgüzeli ya sorma kuş delisi yaa :roflol:bir kuş görsün kendini kaybediyo..meemk muukk meek muuk aynen böyle bir ses o bıyıklar bi yukarı bi aşa iniyo o hali bitiriyo beniii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…