- 23 Ocak 2007
- 1.066
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çapkın meg teyzesine teşekkür ederrr opuyorumnanaktan a.s.
İlk mesajınızdaki fotoğrafındaki bakışlardan belli sanırım adının neden çapkın olduğu :) Bakışları pek bir fıldır fıldır :) Maşallah diyeyim. Şu meşhur kedi maması reklamlarında oynayan gri siyah kedilere benziyor, bayıldım bayıldım. Uzun, mutlu ve sağlıklı bir hayatı olsun inşallah.
Çapkın gerçekten de alımlı, yakışıklı, mağrur ifadeli bir beyefendiymiş.. Tüylerinin deseni de adeta tablo gibi.. Maşallah ona..
Uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum..
Not: Bulutu bırakıp yalnız geldim başlığınıza.. :roflol:
Erkeklerin işediklerini bilmiyordum ohaoldumsmilen (yani azgınlık zamanlarında) Benim 3 yaşında dişi bir kedim var senede bir gün evi özel kokusuyla malesef kaplıyor :umursamaz: Hiç dışarıya çıkartmadığım için (apartman-daire kapısı önü bile dahil) o da aklınca poşetlere, bulabilirse ayakkabılara hatta çantalara işeyerek o poşet, ayakkabı ve çantalardaki özel kokusu ile dışardaki kedilere mesaj yolluyor.Onlarda adresi alıp bir gün 7. kata sanki çıkıp geleceklermiş gibi opuyorumnanaktan Ama bir gün çok ilginçtir 3. kata çıkmış sağı solu koklayan bir kedi görmüş ve şok olmuştum :bbo: her kediyi beğenmemeleri çokilginç bir özellik. Hamileliği öncesinde tam 7 iran kedisini İstanbul'un her semtinden nerdeyse evimize toplamış, birer haftalık açık büfeli otel hizmeti sunmuştuk ve en sonunda 7.sine tamam demişti. Neyse çenem düştü, Allah hepimizin miniklerini bize bağışlasın, senelerce mutlu mesut sağlık sorunları olmadan öpüşe koklaşa (sidiksiz kaydirigubbakcemile3) yılllar geçirelim İnşallah.
arkadaşım,bu whiskascık var ya bu çapkıncık oğluşcuk,çookk şanslı beee:)
böyle anne babası olduğu için:)
maşallah size
annesssiiiiiii müsaadenle ben ısırabilir miyim bu kar kaplanını
yerim ben bunu çok tatlıııı kırk bir kere maaşallah oyyyy
ayyy aşık oldum buna ben opuyorumnanaktan,
bu nasıl güzellik ,bu nasıl asil bir duruş , endamını seviim onunopuyorumnanaktan